en video der jeg synger you raise me up


Dette her var når jeg var på jobb avslutninga da folk sa at jeg skulle synge karaoke. Det gjorde jeg da, Jeg tok en risk for jeg hadde aldri synget hele av den sangen før. Dere kjønner at det er utrolig vanskelig med de høye tonene og synge når det er en så vanskelig sang særlig når man ikke har varmet opp stemmen, men jeg klarte det så vidt ble litt falsk, men jeg fikk stor aplaus da hehe.  ;)

Jeg sang denne sangen her to ganger fordi sjefen ville at jeg skulle synge den en gang til og jeg hørte en liten fugl viske inn i øret mitt at sjafen måtte tørke bort en tåre eller to hehe men nok snakk her er videoen.  


23

hestelovern98

Syns du er skikelig kjek Kim Danial=) 10hi ;) Har du kjærshte?

stå på vidre syns du var flink jeg

syyykt fint! :o

stå på vidre!

Okei! Ikke meninga å ødelegge noe selvtiliit eller noe sånt, men du er virkelig ikke flink til å synge!!

Jeg synger selv, og skal i studio nesteuke, å har en onkel som har spilt inn 3 plater, så dette vet jeg! Menmen, fortsett om du vil :- )

Ragnhild: nei du su ødelegger ikke selvtelitten min vet at jeg ikke er så flink til og synge og jeg kan synge bedre men hvis du hadde lest før du så på videoen s hadde du kjønt at det ikk ble finere en det det ble for hvis du vet om musikk vet du ogsåfor og få rene toner må man varme opp stemmen

Ragnhild: Kan du ikke kanskje holde din mening for deg selv?..

Jeg syntes du var kjempe flink jeg :) stå på!

Du er kjempe flink (:

Stå på videre..

Mia Emilie Gamme

Jeg synes du er kjempe flink til å synge jeg ;)

syntes du var kjempeflink !

You rock! Dette var AWSM!! =) ¨

Ragnhild, shut up!

Big up Kim =)

SV: Harry Potter og filmer av den typen liker jeg veldig godt selv og! :-)

Synes du har en fin filmsmak jeg, ut ifra dette. ^^

-Stian / www.stianmoen.blogg.no

Bastardfoto: tusen tgakk all sammen jeg hadde ikke varmet opp da fikk ikke vita at jeg SKULLE synge karaoke så fikk ikk tid til og varme opp hehe

Den sangen er så fin! :D Flink du ^^

Du er kjempe flink, digger stemmen din den er veldig behagelig og høre på. Fikk frysninger på ermene! Liker bloggen din kjempe godt, du har så fint design! Håper du får en super torsdag!

så flink :D

Synes du søngte kjæmpe nydelig! traff ikkje heilt dæm høye tonene, men d gjør ingenting før litt falsk ska d være uansett før å vise kæm man e :) du va FLINK^^ stå på videre før æ regne med at d e ikkje siste gang du søng uansett :) Hadde vært koselig med en kommentar tilbake??

Tonje : ): Ja det skal du få vet du nei jeg vet at et var liutt falsk da men om det står var et første gangen jeg noen gang har synget hele sangen pluss at jeg ikke hadde varmet opp så jeg jeg tok en risk hehe

Må innrømme at jeg var litt skeptisk da jeg åpnet videoen siden du sang en annen tonart enn kompet i starten ;) Hehe. No offence, men den første halvdelen var -veldig- sur. Men skjønner dette var fordi du ikke hadde varmet opp, for det ble renere og finere utover i sangen! ;) Stå på! :)

.. men, jeg må si meg litt enig med Ragnhild. For det var ikke rent på slutten der heller; det var renere, men ikke helt rent. Det er ikke slemt ment, altså, for du har en fin stemme, men du må jobbe med intonasjonen! Jeg er selv fiolinist, jeg vet hvor viktig intonasjonsøvelse er.

Lily: jaja jeg vet mine feil men det var jo føsrte gangen jeg sang hele sangen da hehe og s¨har jeg aldri tatt sangpedagog timer hehe

Jeg synes det er unødvendig med deres "ekspertråd".. Hadde Kim Danial sluppet cd kunne dere fyrt løs, men dette var da virkelig bare på gøy?

Synes du var flink, jeg :)

Flink :)

Ragnhild: Du har en onkel som har spilt inn 3 plater? Wow du må jo være et musikals geni da! :O

Syns Danian er flink jeg, tror det kan bli noe ut av denne karen en dag :D

Skriv en ny kommentar