Youtube klipp ta meg når jeg var på x factor

Her er Klipp ta meg jeg er ikke så mye med da men.

Men jeg prøvde. Jeg viste egentlig at med en gang jeg sang så kom jeg ikke vidre. Det var jo ikke fint og jeg kan jo synge mye bedre ne dette her. Men tenkte jeg for heller nyte det i stede og ha det morsomt, for det hadde jeg

Men mareritte om Jan Fredrik Carlsen tokk over hånd.

I marerirtte sa han at jeg var en skam for musikk verdenen og det var en skam at jeg meldte meg på hehe

Dette er en hjemmevideo der jeg synger samme sang. Det var mitt første youtube klipp så var litt nærvøs der og men de var i allerfall mye bedre en det jeg sang på x facto

 

Her sang jeg Hele You raise me upp sangen for første gang. så ble litt falsk og urene toner

Hva syns dere da ?

35

Du synger veldig bra, synd du ikke kom med videre :(

Helt ærlig, så er du ikke så veldig flink.. Ikke stygt ment, men jeg ville nok satset på en annen karriere om jeg var deg :)

Synd du ikke gikk videre da.. Men øvelse gjør mester!:D

Øv masse og ha tro på deg selv.Du vet det er ingen drøm som ikke kan oppnåes,kun hvis en har frykten til å feile:)

Awwe <3 Det var kjempe dumt du ikke gikk videre !! Jeg har akkurat samme drøm som deg , og hvis vi begge gjør ALT for å nå den , så vil vi få den drømmen til og gå i oppfyllelse ! <3 Stå på ! <3

Eg har sagt det før og sir det igjen ; ikke syng sanger når du ikke kan teksten . Utruli irriteranes egentli. Den sangen passe ikke helt til stemmen din,spør du meg. Men eg e enig med deg at det høres ut på den der filmen under x-factor klippet... Men eg syns ikke du e så veldig bra at det gjør nåkka. Eg ville satsa på nåkka anna,desverre. E jo absolutt ikke for å være slæm. Men du e tøff som turte iallefall:)

1:Lær deg sangen ordentlig

2: Ta deg noen sangtimer

3: Prøv igjen

(:

Du må ha mer tro på deg selv og ta noen sangtimer, stå på videre for å opnå drømmen din!:)

det er bare å stå på videre!! :)

Om du ikke kom videre eller ikke - du er tøff som prøver deg og du fortjener ros for at du står på for å få til drømmen din ! :) Litt mer tro på deg selv og en sang som kanskje ikke er så avansert og du har garantert en sjangse i x factor neste sesong ;)

Kansje like greit at du ikke gikk videre .. Det var ikke spesielt fint, men jeg så deg på tv :p

ikke frekt men er du jente eller gutt?

anonym: eh gutt

¨the devil himself¨

det er en skam at du meldte deg på xfactor..du er en skam for musikken!...er du syk eller? hvis ikke, skaff deg en diagnose!

Må bare være helt ærlig. Du har tydeligvis dyseleksi og du kan ikke synge.

Du måtte nok ha lært deg teksten før du sang den ja, var tydelig du ikke kunne den.

Men herregud, dere som kommer med kommentarer som "er du gutt eller jente" fy faen ass, har dere ikke noe bedre å gjøre? dere er patetisk.

Og "kenny" kanskje DU har DYSLEKSI? lær deg å skrive hvis du skal komme med slike usaklige ting...

dumt du ikke kom videre. :( lykke til videre da :)

Dere tenger ikke å mobbe noen fordi dem ikke kan synge dere kan jo prøve og melde dere på så skal vi se hvem som FAEN ikke kan synge, syns ikke han var nokk bar for å komme videre fordi hn ikke kunne teksten så bra , det er det samme som at jeg skreiv en sang så skulle jeg synge den foran ca110 mennesker så Drit je meg ut fordi jeg huska ikke sangen eller noe så jeg måttå øvå drit mye for å synge den...! Det er ikke så gælli men trist at du ikke om videre i x-faktor men øv deg på en enkel sang som du kan så melder du deg på igjen : ) Lykke til er liksom så imot folk som mobber folk -.-"

JEG HAR DYSLEKSI ikke diss det er faktisk mange som har det ,,er jo ikke det samme om je synger dårlig ( Dysleksi er at man skriver og leser dårlig -.-" & snakker litt rart elns stønne ) Han har sikkert ikke det -.- " gidd og mobbe han -.-" Hn er sikkert så mye bedre enn dere azz ( sier bare til dem som sier stygt til hn -.-" ) + Han TRORTE OG MELDE SEG PÅ: -* TENK LITT PÅ DET

Kjersti Pettersen: tusen takk. Er hekt enig i det du sier der men jeg ber jo om dems mening så må få høre litt negative ting å da hehe

Ikke slemt ment, men med litt mer selvinnsikt hadde du forstått på forhånd at du ikke kom til å komme videre. Konkurransen er hardt, og du kan ikke teksten en gang. Lykke til videre med å finne noe du kanskje er litt flinkere til, de fleste finner heldigvis sin vei til slutt :)

Det så skummelt ut! Jeg kunne aldri gjort noe sånt!

jeg hadde først startet med å lære meg sangen, gått til sangpedagoger, så du lærer deg å bruke metodene

Du var kjempeflink! synd du ikke kom videre til neste runde, det fortjente du når du var så flink !

Jeg syns det var kjempe modig gjort av deg å stille opp på x-faktor! DET skal du ha. Vedder på at halvparten av de som slenger dritt her inne ikke hadde turt det. :- )

Og noen tips til syningen: du burde øve mer på sangteksten, det er alltid en fordel. Du har noen rene linjer nå og da, men du bør være obs på at du skifter toneart når det ikke skal skiftes. Det er ikke alle som kan høre dette selv, men det lærer man seg til. Og du bør få flyt i sangene, en slags rytme. Prøv å synge til en taktsteller, det kan hjelpe deg med det.

Men du er ikke helt på jordet, så om du tar noen sangtimer og får dreisen på stemmen din og sånt, så er det fullt mulig at dette kan bli bra :- ) Lykketil!

Ane Østnes: tusen takk

Hei! jeg vil bare si at du må stå på videre! Kanskje du ikke kom videre denne ene gangen, mne bare syng og syng og syng, og hvis dette er din drøm, vil jeg at du prøver igjen neste gang (åa) ..Jeg håper at du får til å nå drømmen din, og at du holder godt fast på den! Den er din, og ingen skal og kan ta den ifra deg, så bare fortsett å synge hvis det er det du virkelig vil! Ikke bry deg om negativitet, og ikke bry deg om frekke folk, bare du fortsetter og får det til, ER det alt du vil trenge og trenger... Jeg ville aldri turt å stilt opp på xfaktor, uansett hva..du er kjempemodig som tør dette her, og det er FÅ som tørr det!... jeg som sagt, tørr det ikke.. Jeg har ikke nok tro på meg selv med stemmen min.. Og jeg skjønner hvorfor; fordi jeg IKKE kan synge!.. uansett vil jeg prøve meg på norske talenter i dans. Dans er livet mitt og jeg vil gjerne prøve meg, men er enda ikke sikker på om jeg tør.. Men fortsett med stemmen din og øv på å synge...Du må tro på drømmene dine!

Lykketil! :)

Litt finpuss som nevnt ovenfor, og ja kunne sangteksten ordentlig vil gjøre dreisen for deg. Hører jo at du har en stemme som har potensiale til å utvikles enda bedre!

Lykke til videre med syngingen og syng av hele ditt hjerte om det er det som gjør deg glad

Lær deg sangen ordentlig

Lær deg å uttale ordene riktig

Ta deg sangtimer

Slutt å hold deg selv tilbake. Syng sterkere og rør mer på deg !

Gjør det i noen år og dra tilbake ! :)

Synes det var kjempe tøft av deg å melde deg på x-factor ! synes det virker som om du har et helt greit utgangspunkt med stemmen din, men verken du eller stemmen din er ferdig utviklet når det gjelder synging :) Synes du burde følge rådene til pastellove over her, det kunne hjulpet deg mye, en av de tingene jeg synes var veldig synd når jeg hørte deg synge Westlife med you raise me up, er at det virker som om du ikke kan teksten 100 % også uttaler du ikke alle ordene helt riktig eller Tydelig nok. Dette er ment for å kunne hjelpe deg, ikke for å kritisere deg på noen som helst måte. For jeg har ikke noe bra sangstemme selv, det kan jeg bare love deg :P

så keep up the good work ! :D

en ting til =) hvis du trenger å øve på tekstene til noen sanger kan du gå inn på www.sangtekster.no der finner du ganske mye, og det skal ikke være sånne skrivefeil som man kanskje finner på en videofilm på youtube :)

Ellen Fonbæk: skal huske det de er der jeg eser tekstene fra hehehe

Når skal du slutte å alltid skylde på at det var noe galt med stemmen din eller at noe skjedde, du var syk forkjølet, var hes osv???? Det er bare teit, øv deg heller til du blir litt bedre..

Jeg synes du var flink jeg :) Kanskje ikke X-factor-flink (den konkurransen er hard!), men uansett må du aldri slutte å synge! Og ut fra det lille vi fikk se ser det t som du har et utrolig behagelig vesen! En sjarmerende kar :)

Har du kommet i stemmeskiftet ennå?

det her må du ikke ta ille opp : ) men du synger ikke ''you rais me up'' riktig : ) så du burde øve på teksten først . men du har en klar fin stemme. bare litt fin puss så ; D

Skriv en ny kommentar