Til der som blir mobbet og dere med dårlig selvtillit

 

Dette er noe for dem som blir mobbet og til dem som har dårlig selvtilitt

  • Du er elsket
  • Du er verdt
  • Du er hellig
  • Du er sterk

Dette vil jeg at dere skal huske på for du er faktisk det. Jeg vil at du skal høre på denne sangen at du skal stole på det denne sangen her forteller deg, For det er helt sandt

 

I dag brøt jeg sammen, Grunnen vil jeg ikke si, men å betro seg til deg Lene janette var så utrolig godt. Jeg hadde det kjempe fin dag med deg og selv om dagen våres startet med at begge var litt lei seg, så fikk vi det koselig også

Elsker deg

Så hvis du har det vansklig, betro deg til en du stoler på for det er så godt å bare få det ut å bare la tårene trille og bare la ordene komme

40

helt enig med deg! de som blir mobbet må huske på de punktene der!

du virker så utrolig omsorgsfull - ikkenoe vondt i deg , og du vil at andre skal ha det bra :) søtt!! er ikke mange gutter som viser det sånn som deg :)

enig jeg også! blitt mobbet før, det er ikke noe morsomt :(

jeg skjønner ikke hvorfor folk mobber! det er så idiotisk! de burde skaffe seg et liv ...

Skjønner ikke hvorfor folk mobber.. Jeg ble ''mobbet'' av noen gutter før, men jeg er en person som er sterk så jeg hevet meg over det. Skulle ønske alle greide det!

Jeg er så enig med deg ! skjønner ikke hva som feiler de menneskene som faktisk gidder å bruke energi på å mobbe andre mennesker .. jeg har selv opplevd å bli mobbet, så vet hvordan de som blir mobbet har det .. unødvenig !

fin sag forresten !

Kjempe fint innlegg, vennen :)

Er så utrolig fin sang! :)

Enig

Hater gonna hate

Tusen takk for at du gir meg så SYYYKT bra selvtillit. Liker deg, pus<3

Jeg ble bare mobbet og mobbet det var en gang jeg prøve og ja dere skjønner. Da jeg flyttet til Gjøvik ble jeg enda mobbet for dem så meg som svak og dermed lett og mobbe. Da jeg kom på ungdom skole fikk jeg en falsk rykte på meg om at jeg var homo. Dermed fikk jeg mange draptrusler og at jeg skulle dra til helvete det sluttet da jeg banket på ryktors kontor og så han rett inn i øyne og sa,- Hvis ikke dette slutter så klarer jeg ikke og gå på denne skolen mer. Å etter det ble det slutt. Å rektor tro jeg han husker meg den dag i dag for han ringte mamma og sa han har virkelig fått nok

Da jeg kom til Raufoss vil jeg ikke si det var noe av mitt værste i mitt liv. Jeg hadde dumme tanker og dem jeg var liksom venner med da misforsto meg og så ble det masse andre misfortålrelser til slutt fikk de hele klassen imot meg g jeg fikk så og si utrolig vanskelige spygiske probblemer av det

men nå takker jeg gud for at jeg ikke er Ærtert lenger nå går jeg på gjøvik vgs og stor trives der

kjempefin sang :)

fint :-)

så fint :)

Kjempe bra skrevet!

heilt enige me det du skrive ,ka e vitsien å ødelegga live te folk?dei så mobbe har som regel blitt mobba før ,åssåe nogen av dei så mobbe så får bedre sjølvtillit for å mobba andre .åsså mobbe mången dei så e svakast så ikkje tørr å sei imot..

Det var veldig fint skrevet! Bra du ikke blir ertet lengre, det er ikke noe kjekt.

Fin blogg =)

Enig! - fin sang

Tror forresten jeg så deg på Gjøvik for litt siden.

- stå på videre!

Kjempefint innlegg! Jeg tror det er mange som setter pris på innlegget ditt. Det du sier, minner oss på at vi er mye verdt.

Jeg liker blogger din veldig godt, du skriver om mye som er viktig.

så utrolig fint innlegg:) og sykt fin sang!

Heij,, Jeg er fast leser, og jeg synes du blogger om så nyttige ting, som faktisk hjelper andre, det virker som du bryr deg veldig om andre personer :)

Jeg vet nøyaktig hvordan det er å bli mobbet. Jeg gikk selv 2 år uten venner og ble mobbet hver dag hele tiden. De kunne slå, sparke, ta kvelertak på meg, men også noe så lite som å slenge en stygg kommentar hver gang de gikk forbi.

Jeg har ikke blitt mobbet, men jeg, som mange andre jenter, har dårlig selvtillit. Jeg sliter med det fortsatt og det er så slitsomt, på en måte. Det var utrolig fint at du skrev om akkurat dette, for jeg vet at det er så ufattelig mange som sliter med selvtillit og mobbing. Har selv hjulpet ei som en vinne av meg hadde på msn, helt tilfeldig. Hun syntes hun var stygg.. og jeg forstod ikke helt hvorfor. Så jeg la henne til for å se hvem det var, og det viste seg at hun hadde selvmordstanker og ble mobbet mye. Heldigvis gikk det bra med henne :)

BRA BLOGG! (y)

Har ei lillesøster som blir mobbet og jeg syntes det er helt forferdelig!! Det som er trist er at hun får beskjed av lærerne at hun bare må tåle det og at de som sier stygge ting til henne ikke mener noe med det. Hva feiler det de voksne da mener jeg ??? Slike lærere burde fått sparken på dagen!!!

Mobbing ødelegger liv!

jeg skjønner ikke at folk ikke klarer å forstå dette.

Kjempe fin inlegg! :)

sjekk om du ble fredagens bloggvurdering hos meg :)

så bra at du engasjerer deg:)

kor gammel er du egnetelig

jeg er 18

Jeg HATER mobbing og jeg HATER mobbere. At man kan være så slem mot en person har jeg aldri forstått. Blir kvalm bare av tanken. Men var ett veldig fint innlegg :-)

SV: ja, kjempemorro! :-)

Bra inneelgg: ) Også bra at du er i mot mobbing det er det værste .. Har opplevd det selv

SV: Tusen takk! Blir nok nødt til og ha noen flere timer med kiropraktor først, men håper det blir helt bra igjen til slutt :)

du har en kjempe kul blogg :-)) du er drit flink til å synge å :-DD

Veldig bra innlegg, Daniel! Du er kjempe flink og du virker som en utrolig grei gutt med masse omsorg for andre! Kjempe bra :D

Ha en kjempe fin helg videre :)

enig. jeg blir mobbet å det er helt forferdelig ! men jeg føler meg sterkere av å lese dette ! takk:)

Jeg ble også mobbet før. Det er virkelig ikke behagelig :/

KLOKE ORD!

Så bra at det finnes sånne som deg. Det er utrolig tøft av deg.

jeg blir mobba er de kanskje sjalue? hmmmmmm

Skriv en ny kommentar