22

Fint:)

Du har blitt så mye mer flinkkere enn når du var på xfactor :)

bra! :-)

Du er flink!

Flinke du var ! ; ]

Sv ; Såg etter, men var bare sånn 1 så låg der ;p

-Bente, bare Bente

dette er bare konstruktiv kritikk, og ønsker ikke på noen måte å såre deg. men du har selv sagt at du gjerne vil ha tilbakemeldinger fra de som titter innom bloggen.

Du er ingen god sanger, og vil aldri bli det. Det er surt og du bommer stort sett på de fleste toner. MEN! det er fantastisk at du ikke mener det gjør noe. At du fortsetter å synge og holder på gleden som sangen gir deg. det er beundringsverdig. vær stolt over den fryktløsheten du utstråler, og syng av all hjertens kraft, men da ber jeg deg huske mine ord. Hold deg til lidenskapen som et eget barn, ikke meld deg på programmer som idol og xfactor. Du er ikke god nok, og vil ikke bli det. men for all del ikke stopp å synge selv om du ikke er på tv.

Guest Takk for det, men jeg er uenig med deg denne gangen

Jeg spilte denne videoen og den orginale sangen sammen med den orginale var værstene prikk likt med denne videoen her. unntatt litt på begynnelsen

Og på refrengene sang jeg høyere med vilje. Jeg vet d\at det skal vær levere toner men hvis du harer koret på sangen så synger de ca denne tonen jeg synger på refrenget

Å slutten er litt falsk da

Men jeg gjorde sangen min egen og det er det man skorer på

Og wn ting guest du er ingen spåman jeg har sett folk som har synget værre en meg. men som har fått en nydelig stmme i løpe av årende. Jeg er 19 jeg har lengt liv igjen

du er flink !

Helt topp....klemz Dev :-)))

ikke værst!

Kuuult :D

flink du er :-D ha en fin dag!

Jeg er enig med guest! Det der var ikke bra! Alle som kommenterer at det er bra, vil bare ha en kommentar tilbake!

Flink :)

Bra du ikke bryr deg!

Til dere som en anonyme, hvorfor trekke ned andre?

Nei, han er ikke verdens beste, men ikke verdens dårligste heller.

Tror ikke dere er så mye bedre.'

Det er bare egoistisk av dere og si att det er fordi vi har lyst på kommenaterer.

-Kan du synge en sang av Justin Bieber ? :)

flink! :)

bra:P får å bli flinkere kan du begynne hos sang pedagog:D

Dette er kjempesurt, kjære deg. At du ikke hører det selv sier jo sitt om at du helt tydelig er relativt tonedøv. Du har noen få rene toner i denne fremførelsen, men store deler er rett og slett surt/falskt.

At du synger i en høyere tone på refrenget enn originalen hører man jo, men det er fremdeles i en meget sur skala og IKKE likt originalen.

Hvis du er seriøs med musikken din så tar du til deg den konstruktive kritikken du får og engasjerer heller en sangpedagog slik at du blir bedre! Lær deg til å kjenne toneskalaen osv.

Jeg har sett 1 youtubeklipp av deg som faktisk ikke er så verst. En stjerne skinner i natt - den synger du greit på.

Men resten er hjerteskjærende urent.

Jeg synes det er helt forferdelig dårlig gjort av dine venner samt disse bloggjentene å lure deg til å tro at du synger fint. De tror kanskje de er snille fordi de ikke vil såre deg, men de bidrar bare til stor mangel for selvinnsikt for deg.

Jeg ønsker ikke å være stygg med deg og du skal ha kred for at du tør. Men jeg klarer ikke å la være å kommentere når jeg ser at du faktisk påstår at du synger den samme tonen som originalen. Det gjør du definitivt ikke.

Syng for profesjonelle sangere som tør å være ærlig med deg.

Som jeg skrev oppe ved der så sang jeg veldig likt på refrenget. Så klart han som synger den ene sangen har en annen sangteknikk. men syns det er dumt av deg og ta med deg alles meninger for folk mener forkellige ting

Mente versene

Men det er ikke likt der heller, kjære deg.

Det har ingenting med sangteknikken din å gjøre, men din kjennskap til toner.

Folk mener forskjellige ting - helt klart. Jeg har ikke skrevet "vi" - jeg skriver hele tiden "jeg". Jeg snakker på vegne av meg selv og min oppfatning. Jeg mener å ha ett såpass sterkt øre at jeg kan høre hva som er falskt og ikke.

At andre da påstår at du synger fint blir for min del ikke sannferdig.

Jeg synes det er dumt at du ikke ser ut til å ta til deg noe konstruktiv kritikk, f.eks ved å starte med sangtimer. En sangpedagog vil kunne lære deg toneskalaen da det er tydelig at den har du ikke kjennskap til.

Heidi: Jeg tar til meg det jeg det er en grunn til at venner og familie har sett utviklingen min i løpe av den tiden jeg har hatt youtube siden min

men det er penger med i bilde og penger har jeg ikke

Da får du skaffe deg en deltidsjobb, så får du penger! ;)

Skriv en ny kommentar