30

fin blogg!

håper på enkommentar fra deg

så flink du er!

du har i fin stemme da:)

Kjempefint! :D

Jeg liker ærlighet for hvis du er ærøig sp kan jeg få vite hva jeg kan lære til nestegang jeg legger ut videoer for å forbedre meg

Du har kjempefin stemme, men jeg synes det ble kanskje litt feil sang?

Men du var kjempeflink :)

Fin stemme, men du burde tenke litt på låtvalget... altså, den sangen passet ikke helt din stemme.

Lykke til videre :D

kjempeflink !

fin blogg forresten :))

syns det var kult! :) du har tøff stemme, men kanskje ikke helt din stil? på stemmen hørtes det ut som om du var litt utilpass, :))

sv: mente liksom at det høres ut som om du heller ville sunget en annen sang, som om du ikke helt likte den sangen mens du sang. :p vet ikke hvordan jeg skal forklare det.

Jeg har hørt mange sanger av deg på youtube!

Du har en fin og klar klang i stemmen din,men du ligger alltid en eller flere akkorder over eller under den tonearten som faktisk gjelder..det er synd du ikke hører det selv,for ellers ville du sunget utrolig bra! Ikke ta det ille opp er du snill:) Mente ingenting negativt med det,du sa jo også selv at du foretrekker ærlighet slik at du kan forbedre deg. Lykke til!

Anna.

Anna Jeg tar det ikke ille opp jeg vet jeg er litt tone døv

du har en fin stemme i utgangspunktet, bare at du synger litt surt, og du følger ikke kompet, altså det kæsjer totalt taktmessig.. bare konstruktiv krittik, altså (:

lykke til videre

vanskelig å si om du er flink eller ikke siden du har noen bra toner der du synger veldig bra også er det litt tonedøvt innimellom også! Men keep on, you wil keep getting better :)

jeg like måtte du snakke ;)

du har i fin stemme da:)

Bra stemme.

Sv: Takk!

Du er flink, det er mange steder du synger bra, men du bommer totalt på ganske mange av tonene. Men jeg har hørt sanger av deg på youtube der du synger mye bedre enn du sang denne, dette kan for eksempel være pga sangvalget ditt, kanskje du bør tenke mer over hvilken sang du velger, og når du øver på sangene bør du kanskje tenke over hvilken tone stemmen din ligger i, i forhold til bakgrunns musikken, så det ikke blir surt. Eller du kunne få hjelp av en sangpedagog til å få hjelp til det? (Hvis du ikke allerede går til en da). MEn uansett, ikke da dette ille opp, det er bare hva jeg tenker om det.

Nei tar det ikke ille opp jeg søker ærlighet og det fikk jeg jag tror haller om en stund tar denne akapelle jeg tror jeg klarer og treffe tonene bedre da

så fin blogg du har :)

Hvordan får du youtube videoen inn på bloggen? :)

Fint, men du synger ikke i rett dur i forhold til musikken! :P

Fint :) Men du har helt klart forbedringspotensial :) Fortsett å syng, kanskje gå til sangpedagog også? Så blir du nok superflink tilslutt ;)

Hei :-)

får en fin sangstemme du har!

du har kjempe fin stemme og du har forbedret deg masse siden de første videoene du la ut. litt surt noen steder, men det er masse du kan jobbe med og du har et stort potensial til å bli enda bedre :) stå på, du er flink :D!

utrolig flink :)

Du har en ganske ren stemme, men desverre lite kraft, og du har problemer med å synge i rett toneart. Når du velger ditt eget melodiløp(som du gjorde i denne) har du flere ganger vanskelig for å velge toner som passer inn. Blir rett og slett surt flere steder. Jeg tror du kunne sunget denne sangen ganske bra hvis du hadde tilpasset toneleiet og brukt mer støtte(for stemmen din blir flat og spinkel). Man må bruke mye energi og muskler når man synger, men det gjør du ikke her.

Tar du sangtimer? For det burde du. Du har et godt grunnlag, men du trenger teknikktrening. Håper du finner kritikken min konstruktiv:)

Synes du har en kjempefin stemme, men du må som kommentaren over sier; bruke mer støtte. Bruk magen når du synger! Pust godt inn, og bruk magen masse.

Du har godt grunnlag, og jeg er sikker på at hvis du øver masse, kommer du til å komme langt! Stå på, og lykke til!:)

Du har egentlig en kjempefin stemme, men denne sangen var kanskje ikke helt passende? Du sang litt for sakte egentlig.

Jeg syntes du er veldig flink! jeg har ikke veldig erfaring med sang, men har gått i kor og jeg elsker og gå å synge for meg selv liksom, her sang du yndlings sangen min! Det klarte du kjempe bra, men jeg klarte ikke helt henge med på din versjon og melodien helt :) Håper du skjønner!

Malin.

Skriv en ny kommentar