34

Ehm, vet ikke helt

Ikke for og være frekk men kanskje ikke tatovering er helt din greie...?

viss du er glad i musikk, noe som har med musikk å gjøre. Men det må jo ikke bare være spontan tattovering, da vil du garantert angre etter en stund! vent til du får aha'opplevelsen og hver hundre prosent sikker :)

Du må tenke på din egen greie, hva du vil ha på kroppen og jeg personlig synes du burde se til en tattovør for ideer :)Det er sikkelig tøft at du tenker på en tatovering, go for it!

Da venter du til du veit hva, hvis ikke kommer du bare til å angre. Og det er ikke sånn oh soo fornuftig, for jeg elsker tattoveringer, hadde det ikke vært for at jeg har tattoverings forbud for tia hadde jeg utentvil tatt fler så fort jeg hadde råd. x)

En liten note bak øret eller et annet sted, siden du liker musikk :-)

ikke en alt for stor, men du kan jo ha noen noter, jeg har selv vurdert å ha noter bak øyrene eller på håndleddet, håper du finner ut av det : )

aner ikke jeg:) føler det er noe du må finne ut av selv;) jeg skal tattovere navnet til min kjære ovenfor trusekaten nå snart:D lykek til med valget!

god påske;)

Jeg selv vil ha en tatovering, men vet ikke hva og hvor :p så kan desverre ikke hjelpe deg :p

Noter :3

Spørs hvor du skal ha den da c'x

Ta noe som betyr noe for deg.. titt på nettet etter biler, og se om du finner noe der. Man kan også sette sammen flere ting.. :D Jeg har hele venstre armen full, og temaet på den er musikk og 50-tallet... :D Så er istrumenter, siden jeg har en passion for det. Har også en liten en på venstre underarm, en blå stjerne som stå for bestefaren min. Hadde en stjerne på himmelen som var han og forbindte fargen blå med han. <3 Det viktigste er at det er en tatovering DU vil ha, og husk at du skal ha den resten av livet. Så tenk deg nøye igjennom.. :D Masse lykke til!:D

Kanskje et sitat fra en av dine favorittsanger? Et sitat som betyr noe for deg :-)

Jeg er enig cigarettesandcoffee! HUn har veldig bra forslag:)

Kult at du skal få tatoving hmm det spørs jo litt for du vil ha den og du virker jo ikke akkurat som den personen som vil ha en giga stor tatto heller da ærlig talt vet jeg ikke helt

-L

ville hvertfall hatt en tatoo som betyr noe for deg :-)

Skal gi deg samme råd jeg gir alle andre som spør meg om det; Sketch ned tatoveringen du er interessert i, la de henge et sted du ser de hele tiden, og om du ikke er lei av dem etter ca tre år, kan du tatovere den. Sånn helt seriøst. :)

ett kors kanskje?

Ikke for å være frekk men det er ikke så veldig lurt å ha tatovering du må ha det resten av livet og når du blir voksen eller eldre vil du kanskje ikke ha den ;)

jeg har ikke peiling på hva du liker av musikk så jeg er nok ikke til hjelp! men selvfølgelig google er en god hjelp søk på det bandet/artisten du liker, så kommer det jo mange fine bilder du kan tattovere?

Det må være noe som betyr noe for deg, hvertfall :)

Du burde ikke ta tattovering bare fordi du har lyst på, og hvertfall ikke når du ikke vet hva... Synes at det å ta en tattovering må bety noe for deg og at du bare vet inni deg hva og hvor den skal være :)

ha en du ikke kommer til å angre på at du tar, og på armen! :D

Ikke for og være frekk men kanskje ikke tattovering er helt din greie?

du må være sikker på at det ikke er et motiv du kommer til å bli lei av om noen år.. at det ikke er noe du bare gjør fordi du vil ha tatovering eller fordi du liker noe akkurat nå - "en fase i ditt liv". Jeg synes det skal være en mening bak det hele, og at du selv må velge hva det skal være, ikke leserne dine.

Tenk over ting som er viktig for deg i livet. Familie, venner, religion, interesser.

Har to stykker selv. Den første jeg tok brukte jeg fem år på å planlegge mens den andre er en minnetattoo for en jeg har mistet.

Tenk NØYE gjennom om du virkelig vil ha tattoo. Det er en permanent beslutning og det spørs også om du vil takle det å bli tatovert. Det kan gjøre vondt, eller ikke. Spørs på smerteterskelen din.

Tror du skal finne ut hva din greie er, hva som skal være verdig for å ha en plass på deg, kansje for evig og alltid...når du har funnet ut det...kan du jo få folk til å komme opp med ide'er/tegninger til hvordan den kan være ^^ er sikkert mange som ville i alle fall prøvd å lage en layout til hvordan tattooen din kan/kunne sett ut ^^, slik at du igjenn kunne få ideer til hvordan du vill den skal se ut :D

Siden du er kristen hadde kanskje ett kors vært tingen! Eller ett minne du Altid vil ha med deg! Eller noen som har betydd mye for deg og har hatt noe å si for deg i livet ditt

hva med en note og et kors i bakrunnen(det er bare et forslag also)

Ta noe du liker, på en plass du vil ha den :)

Tenk nøye igjennom :)

Men ikke tenk sånn at du kommer til å angre når du blir eldre! Ikke så sorgene på forskudd :)

Jeg har 5 stk, og like fornøyd med ALLE den dag idag, og jeg gidder ikke å bry meg når folk sier at " tenk om du angrer når du blir gammel...."

Da svarer jeg bare noe som at " jeg tar ikke sorgene på forskudd " :)

GO FOR IT, BOY!

TA EN TATTIS, OG VÆR GLAD!

:D :D

Altså, hvis du vil ha ei tattoo, så vet du bare hva du vil tattovere. Hvis du trenger å spørre andre om råd og tips til hva du skal tilbringe resten av ditt liv med på kroppen, så tror jeg faktisk ikke du er helt klart for ei tattoo enda. Kanskje jeg tar feil, men better safe than sorry. Og dette er ikke ment for å være slem eller noe, bare synes du bør tenke skikkelig gjennom dette!

når kommer det du skulle lage? navn og bilde greia? :) send den til meg på : mariasaa1@live.no

HEI!

Kanskje en note/G-nøkkel og/eller et kors?

Jeg synes det er utrolig fint om den ikke er altfor stor og heller ikke et sted der den dominerer så veldig mye, men kanskje et sted som du ser når du ser deg selv i speilet (bak øret, nakken, under foten, leggen, ankelen osv.)

tatto er tøft!

Denne er fin!

http://weheartit.com/entry/26994759

Skriv en ny kommentar