min største frykt Hvem er jeg ?

Hei folkens. Jeg skal ta opp en tema som gnager og gnager inni meg. Jeg for og være helt ærlig vet ikke hvem jeg er. Jeg vet ikke hvilken skjønn jeg tiltrekkes av pga en opplevelse jeg ikke vil at alle skal vite, og sikker flere grunner. Jeg er redd for det jeg skal finne ut er det jeg minst vil og om jeg kan klare å akseptere det ved meg selv. Jeg er rett og slett liv redd. Det er noe av grunnene til at jeg har fått litt angst anfall av og til

Jeg vet at mine venner og de som bryr seg om meg aksepterer meg uansett hva jeg en måtte være, men det er jeg som er min største fiende med dette. Hvis det er det jeg størst frykter, hvordan kan jeg akseptere det ved meg selv ?. Kankje en av grunnene til det er fordig jeg ble hardt mobbet med rykte om at jeg er Homofil med at dem sa jeg skulle pelle meg til helvete og OSV. Men som dere har lest her har jeg ingen anelse

Noen tenker kanksje at hvordan kan du gnage på dette. Dette er jo bare en fille ting, men det er ikke det for meg. For meg er dette noe som nesten tærer meg opp.

I hver eneste fest og jeg vet dem ikke mener noe som helst vondt med det, spørr meg om jeg er homofil. og noen ganger er det vondt å si til dem, jeg vet ikke Jeg vet ikke hvem jeg er og hva jeg hører til hos.

Men jeg håper en dag jeg finner ut at dette og jeg vet jeg har venner rundt meg som støtter rundt meg. Dessverre jeg jeg min størte fiende  når det gjelder dette temaet her
Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

21

Homo eller ikke homo, hva betyr vel det? Det er mennesket bak som betyr noe, spør du meg, men det gjorde du jo i grunnen ikke ..

Det og finne ut hvem man egentlig føler man er tar nok litt tid, men til slutt finner man det ut, og folk vil nok akseptere deg uansett for hvem du er. Er ingen ting og skamme seg over om man finner ut at man liker samme skjønn eller begge. det er lov og folk må akseptere en for det. jeg synes det er tøft av deg og skrive dette innlegget her. respekt

Du er den du er... og noen ting vil få klarhet senere i livet.. gi degselv tid så vil du finne det ut.

Om du av sexuell legning er det ene eller andre eller begge deler spiller ingen som helst rolle. DU vil alltid være den samme. Jeg har flere venner, både guter og jenter, som har oppdaget sin sexuelle identitet som voksne..30+

Gi deg selv tid

hva du er spiller ingen rolle, det er jo personligheten din som har noe å si. når du engang finner ut, så vil nok dine venner og familie akseptere deg for den du er, mange andre også. ingenting å skamme seg over. men du er utrolig tøff som skriver dette innlegget

Bifil kanskje? kanskje du liker begge kjønn?

Hei Hei

Ser jo at dette gnager veldig, og du er ikke alene, jeg har også hatt noen opplevelser som har gjort meg usikker på hvilket kjønn jeg er tiltrukket av.. Men dette tror jeg vi begge kommer til å finne ut av, vi må bare vente på den rette tiden, selv om det kan ta en god stund :) ^_^ Stå på! Elsker bloggen din!

"Aint nuttin wrong with being gay, everybody is a little gay" -honey boo boo

Homo eller ikke, jeg bryr meg i hvertfall ikke, selvom man liker gutter i steden for jenter, har det ingenting å si!

det forandrer ikke den gode bloggeren du er, og det er personen inni som teller <3

Jeg har forståelse for at det plager deg å ikke vite, men prøv å ikke stress så mye. Du er deg, og er heldig som har masse venner som aksepterer deg for nettopp det. Svaret vil gi seg selv etterhvert, og uansett er du like verdifull og like unik.

Takk og pris for at vi bor et sted i verden der man får lov til det, og at det er akseptert.

Jeg vil da være glad i deg samme hva du velger... Jeg har mange homofile og lesbiske venner, og de av vennene mine som er hetero, og ikke godtar dette - de blir ikke venner så lenge.

Man skal akseptere folk for det de står for - mange dømmer altfor fort, helst uten å kjenne mennesket eller vite bakgrunnen for at de har valgt som de har gjort :)

Stå på du - ikke la deg vippe av pinnen, men skjønner litt av frustrasjonen din og da... Ha en fin mandag - klem :)

Kjærlighet er flott, uansett hvem den er for! Gi deg selv tid, og ikke vær redd, folk vil godta deg for den du er, om de virkelig er venner som er verd å ta vare på! :) Håper du finner ut av det, så du slipper å ha det gnagende, for jeg skjønner at det er hardt. Bare ikke vær redd for å godta deg selv, jeg kjenner deg ikke utenom bloggen, men jeg er helt sikker på at du er en SUPER person (uansett seskualitet)!!

Jeg vet det men må akseptere seg selv og hvis jeg finner ut det jeg minst vil være hvordan skal jwg akseptere det

Ikke vær redd! Du er ett menneske med rettigheter! Det er ingenting og være redd for! For det finnes nemmlig MANGE homofiler, du er ikke alene om det (hvis du er det)..

Tusen takk betyr

Ikke tenk for mye, bare vær deg selv

Vel, jeg får si som den eldste dattera mi sa for en del år tilbake, da ho var samboer med ei jente: - Mamma, det er vel det samme om det er en gutt eller jente, det er jo selve personen jeg er glad i!

Synes det var så flott sagt. Ho har aldri kalt seg verken lesbisk eller bifil. For ho var det helt naturlig hele greia. Og jeg var jo like glad i dattera mi uansett hva ho valgte. I ettertid har ho vært samboer med en gutt i over 7 år, men er nå singel igjen. Hva livet bringer fremover er det ingen som vet.

Jeg synes du skal prøve å stresse ned, ikke tenke så mye på det. Og hva er galt med homofile forresten? De er jo mennesker de og, akkurat som alle andre. :o))

Klem fra meg.

Marit: Det er sånn at jeg aksepterer andre som er lespiske og homofile probler er om jeg kan akstrere meg selv med det hvis jeg finner ut at jeg er det

Du sier det er det du minst vil være, men jeg tror at om du tenker deg om, så er det så alt for mye annet her i verden som er verre enn å være homofil/bifil. Kjærlighet er ingen skam, husk på det! :)

Ikke vær bekymret! Bare være DEN DU ER! Ikke fortrenge noen ting, bare vær deg selv! Ikke bry deg om hva andre synes om deg ;-)

Som mange har sagt her på bloggen din, - det aller viktigste er å være tro med deg selv, - og tingen andre kan, eller skal fortelle hvordan du skal være!

Det kan være kanskje være en mulighet for å få mer opplysninger selv, - og ta kontakt med f.eks LLH (landsforeningen for lesbiske og homofile) - de har sikkert mye erfaring med å hjelpe folk som ikke er sikre på hvor de hører hjemme, og derfor er bekymret.

Må man være enten eller da? - DU er deg selv samme hva!!

vonhippie: jeg er veldig enig i hva du sier, men jeg vil bare presisere at seksuell legning ikke er et valg man tar, noe du sikkert vet fra før av. Vil bare gjøre folk bevisste på deres ordvalg for at ingen skal misforstå! :)

Jeg synes det er veldig modig av deg, Kim, å åpne deg slik. Jeg vet i stor grad hvordan det føles og hvor skummelt det kan være å finne ut slike ting om seg selv. Bare vit at alt ordner seg til slutt. Ikke alle kommer til å like denne siden ved deg (om du har en slik side, selvsagt), men de fleste kommer likevel til å akseptere den. De som ikke gjør det, trenger du ikke i livet ditt!

Lykke til!

Skriv en ny kommentar