Jeg synger Home av Michael Buble

Da har jeg tatt en sangvideo til. *Jeg syns det var litt rart med det med hendene mine, men det har vel med at jeg var helt inn i sangen å gjøre hehe. 

Hva syns dere 

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?13

Kjempeflink!

WOW! Du er jo helt fantastisk!!! :D

Flink :)

Så flink!

Det at du bruker hendene er bare positivt! Jeg studerer musikk og holder på å lære det nå at håndbruk har veldig mye å si for formidling. Også hjelper det til å jobbe stemmen der du vil ha den, så bare fortsett med det ;)

kjempeflink

hvor gammel er du? :)

Wow, nydelig stemme! :)

Anonym: 21

Wow, du var jo kjempeflink :D

Så flink du er <3 Var kjempe fint :-) Stå på videre

Så flink du er, nydelig stemme :)

Yo! Jeg må bare starte med en ting at dene bloggen er den meste originale bloggen på hele blogg.no, og det er sannheten! Jeg vil bare si sorry at jeg ikkje har komentert før men noen gungar så er man barre lit lat å så glemmer man det. Jeg ser nemlig at det er mega menga freke sender inn komenterer. Jeg har selv opplevd sleme kommenterer da jeg hadde blog. Det var sinnsykt vondt. Jeg håpper veldig at du ikke får noen uhøflige komentarer og at du får sinnsykt mange flere koselige kommentarer. Nå når jeg ikke lenger har bloggg tenkte jeg å bare dele ein lenke til en konkk som jeg akkurat har blitt med på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig at jeg viner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig hyggelig om du ble med!

Wow, så flink du er!:-) Bra at du har startet opp med sang videoer igjen, stå på.

http://singular.blogg.no/1381789853_nettmobbing.html

Skriv en ny kommentar