å kjære gud la meg få styrke

Hei folkens dette er nå grunnen til at jeg ikke opptaterer bloggen min så ofte, Jeg har det ikke så bra fortiden. Ting går imot meg. jeg har ikke fått sovet onkelig på snart 3 monender. og snart har jeg ikke mer energi igjen. Den siste uken har jeg omtrent ikke spist. Orker ikke og lage meg mat eller spise, og brødskiver kan du bare glemme. Jeg er borte fra jobben ukentlig for energien min er helt på bånn. Jeg skal skal til Legen på torsdag. og jeg håper dette snart tar slutt. 

Jeg håper dere er tolmodige med meg for jeg er utslitt 
8

Det er ok. Jeg forstår deg.

Åhh, så vondt å lese! Håper du får i deg litt mat og at du får nok søvn snart. Søvnen har så alt for mye å si på hvordan man har det! Lykke til hos legen :)

Forstår deg veldig godt og håper virkelig legen kan hjelpe! Er bare til å ta kontakt om du trenger noen å snakke med en gang :) Sender noen varme tanker og håper du får litt søvn i natt

Uff da - men kanskje du setter for store krav til deg sjøl? Og tenker mer på andre enn deg sjøl? Ta det med ro du, men kom deg ut på tur...gå deg en tur hver dag så du får morsjon og luft :) Lykke til på torsdag - klem :)

Det går nok bra! Har samme problemet selv, og det er godt å få hjelp av lege. Da blir man også mer fornøyd, siden man har tatt steget, og fått hjelp!

Lykke til! :)

Har det litt likt som deg..

Høres ikke godt ut... God bedring!

forstår godt hvordan du har det for har det slik æ også. Håper alt blir bedre snart!

Skriv en ny kommentar