Fått meg tattovering

Hei alle sammen nå har jeg endelig fått meg den tattoveringen jeg har vurdert i 10 monender og jeg syns den kler meg veldig bra. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke var vondt, men så har jeg hørt at der jeg har tatt tattoveringen min er en av de vondeste stedene man kan ta, men det var vert det 

Hva syns dere ?

Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

26

Kjempe fin! Elsker tattoveringer. :-D

Utrolig stilig :D

Å så fin den var! Har også planer om å ta tattovering der,men har hørt det er ganske vondt ja :P

fin! :)

Kjepmefin <3

Fin :)

Grattis!!

Har tre tattiser og synes ikke det var spesielt vondt. Ubehagelig på skulderen , men ikke vondt :) smak og behag. Synes det er deilig å bli tatovert, hahah! Liker lyden av maskinen som durer. Er dog blodprøver og sprøyter er grusomt!! Tok du den på artful ink?

Blir nok å fylle armen med blekk, og kan si jeg gruer meg til innside og utside av albuen. Det er smertefullt!!

Kult!

Så fin :-)

kjell kriminell

har du tenkt på at når du går med armen rett ned, så er det ett oppned kors?

^ +1

Hei du som påpeker at det det er et oppned kors når Kim går med armen rett ned. Jeg går ut ifra at du sikter til at det er et anti-kristent/satanistisk symbol. Jeg vil bare opplyse om at det også er slik peterskorset ser ut, som er et symbol brukt i kristendommen fra da apostelen Peter ble korsfestet oppned i resekt for Jesus.

Men Magnus.... det er vel neppe det folk kommer til å forbinde det med da geekenivå innenfor kristendomskunnskap ikke akkurat er spesielt vanlig nå til dags, så selv om du har helt rett, så er det alikevel feil ;) Det blir jo det fok anser som "riktig" veg hver gang han hilser, så det er jo bare å være veldig vennlig å hilse masse. Slikt får man venner av. Ser ikke problemet ;)

kul tattis! Prøvde å klikke på linken til den gruppen du nevnte i innlegget men linken funker ikke..?

magnus og vilde det viktigste er at jeg vat hva det står for tattoveringer er for meg ikke for andre

Kult :-)

Stilig !

Har selv tatovering der , men synes ikke det fantes vondt . Holdt på å sovne når jeg tok min ;P

fine bilder =)

Hei Vilje.

Jeg tror vi i utgangspunktet er ganske enige, da du sier "jeg ser ikke problemet." Jeg sier da ikke at det er et problem? Noen skrev en kommentar som jeg gikk ut ifra siktet til at tatoveringen kunne være et satanistisk symbol, og jeg opplyste bare om at det også er et kristen symbol. Så hva du mener med "så selv om du har helt rett, så er det alikevel feil" forstår jeg ikke. Mener du at jeg tar feil fordi folk flest anser det som et satanistisk symbol? Det at folk ikke er opplyste om at et symbol kan stå for flere ting (som i denne sammenhengen er forståelig, jeg visste heller ikke at det var et kristent symbol også før jeg slo det opp da jeg skrev den kommentaren) gjør jo på ingen måte at jeg tar feil? Det er helt og holdent opp til Kim selv å si hva tatoveringen står for. Alt jeg ville oppnå var å fortelle at et oppned kors ikke kun er et satanistisk symbol, men et kristent også.

Den så VELDIG skjev ut og du skal gå med plastikk over den i 2-3 dager.. Har du kastet den av allerede? Etter det skal du smøre den inn med en god fuktighetskrem. Det så nesten ut som om det var tegnet med tusj :P hehe:)

Anette: den ser skjev ut for fordi jeg vrir håndleddet ser du på på den siste bilde er den ikke skjev lenger

Anette: og så sa han at jeg bare skulle ha den over natta så jeg har hørt på han

Bra du tok deg tid til å velge -er jo for livet, Enkel og pen :)

Den var kjempefin! :) Digger tatoveringer :D

Gratulerer så masse med super fin tatovering! Du kledde den godt :-) Men jeg lurer på en ting.. Står den for noe spesielt? :-)

det står for at jeg vil alltid ha gud og jesus i hjertet mitt og hver gang jeg er i tvil kan jeg bare se på håndleddet mitt og si til meg selv hvorfor jeg tok denne tattoveringen

Skriv en ny kommentar