planlegger å gå opp 10 kilo i 2014

Vell egentlig så er målet mitt å gå opp 23 kilo, men jeg må ta et skritt av gangen, for det er ikke bare dårlig matlys jeg har eller har hatt som er problemet, Jeg har dessverre høy forbrenning, så det og gå opp i vekt er vanskligere en det skal  være når det gjelder meg, men jeg gir ikke opp, Det gjelder og ha motet oppe  ikke sant ?

Så innen 2014 er omme skal jeg veie minst 60 kilo 

Vil du være med meg og heie på meg ? Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

9

Jeg heier på deg! Og det er veldig smart og ta et steg av gangen og ikke hele målet med en gang :) Bruk god tid, slik at de kiloene du går opp følger helsa og psyken!:D For det blir en forandring i kroppen, og en for kjapp forandring behøver ikke være alltid bra. Så flott tanke :D

Ønsker deg masse lykke til ^^

Heier allerede paa deg.

Heier på deg! Jeg vet du kommer til å klare det. Lykke til :)

jeg heier på deg :) stå på,detta klarer du :)

14 cheese om dagen, så kommer du til å se resultater!

Jeg skal NED 10 kilo (til å begynne med) og det er heller ikke lett...Så jeg heier på deg :D

Lykke til. Det er ikke lett å gå opp så mange kilo. Men jeg klarte det med god hjelp av min kjæreste :) Dette klarer du også skal du se :)

Stå på :D Det klarer du

Dersom du trener styrke, vet ikke om du gjør det :P Men dersom du trener litt styrke så kan du jo legge på deg noen kilo med muskler :) Men vil anbefale deg mer styrke enn utholdenhet da :) For utholdenhetstrening gjør jo at mange går fort ned i vekt :) Samboeren min slet en stund med det samme, lite matlyst på grunn av ritalin, samtidig som han har høy forbrenning ^^, Men da vi begynte å trene la han på seg noen kilo og ble mer fornøyd med seg selv fordi han fikk litt muskler :)

Skriv en ny kommentar