Lese og skrivevansker

Dette innlegget ble inspirert av ei som kommenterte på et innlegg av meg. Det er rett og slett for og få hun/dere til og forså min situasjon rundt dette. Jeg skal ikke la dette være en unnskyldning, men det ADHD står for, eller  noe av det er rett og slett lese og skrive vansker, Ja jeg kan se over innleggene mine litt mer en det jeg gjør,  men dere kan se mer skrivefeil av meg en det jeg gjør fordi jeg har lese og skrive vansker 

Grunnen til at jeg skaffet meg blogg var faktisk til og bli flinkere til å skrive. og for dere som har fulgt bloggen min lenge tror jeg dere er enige om at jeg har blitt flinkere med rettskrivingen min.
Her kan du få flere lesere her bli med og del innleggene dine del gruppen videre så garenterer jeg flere lesere når du blir med på gruppen 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/411448192296833/?notif_t=group_activity?

6

Det er din blogg ,drit i haters. Eg har tastaturdysleksi, hahaha dvs at hendene skriver fortere enn hjernen :D ikkje egentlig en diagnose men min unnskyldning når det går fort i svingene.

Eg forstår hva du mener så hvorfor korrigere? Folk har for mye fritid kjære deg

Så flott at du vil ta tak i det å bli flinkere til å lese igjennom før du poster. Ingenting som er bedre en god flyt og lite skrivefeil. Jeg har en periode lidd av samme diagnose som cuskima over her, men bestemte meg for at nok var nok og har nå begynt å gjøre det samme som du skriver du skal. Har begynt å lese igjennom hver bidige gang (kjedeliiiiiig)for å luke vekk feil. Jeg har ikke engang en ordentlig diagnose å skylde på... Bare klønete tastaturføring.

Har ADHD selv men er veldig flink med rettskriving, selv om jeg tenker fortere enn jeg klarer å skrive. Jeg kjenner det er litt problematisk når jeg sitter og skriver og noen begynner å prate til meg, da ender jeg ofte opp med å skrive det jeg faktisk sier.

Ikke la deg bli tråkket på av hatersene dine, de er der bare for at de er sjalu på deg. Det er kjempe bra at du står fram om disse problemene dine! :) Da vet jeg akkurat hvorfor du sliter med skrivingen ;)

Syns du har blitt kjempeflink jeg :)Jeg har selv ADD og sliter med konsentrasjonsvansker.

Mange som har lese og skrivevansker, og det er ingenting galt med det! :) Er jo faktisk tøft at du tør å skrive blogg, er ikke alle som tør det :) så kanskje du er til stor inspirasjon for mange andre :D Men ADHD betyr ikke nødvendigvis lese og skrivevansker, for samboeren min har ADHD og han skriver mye bedre enn meg (tenkte jeg bare skulle si det, men ikke som kritikk til deg, fordi det er en klar sammenheng mellom konsentrasjonsvansker og lese/skrivevansker) :) Samboeren min er bare veldig heldig og har bare konsentrasjonsvansker (men uheldigvis veldig konsentrasjonsvansker da)

Skriv en ny kommentar