hits

jeg får ikke kommet meg opp i vekt

Tilligere i år skrev jeg det at jeg skal prøve og komme meg opp i vekt. vell det skal bli vanskeligere en det skal være til, særlig når man dessverre ikke har den matlysten man vil ha og særlig når man naver og ikke får så mye penger til å kjøpe den maten man trenger får å gå opp i vekt. og ikke minst den maten man vil kjøpe 

Jeg tror jeg må legge dette på is. men samtidig vil jeg ikke det. Jeg skal si dere noe som plager meg hver gang når jeg skal kjøpe klær.Jeg må faktisk på barne avdelingen får å få riktig bukse. Det syns jeg er sykt, Jeg syns det ikke er morsomt i det hele tatt.

jeg er ikke depresiv på grunn av det., men det ødelegger selvtiliten av det. Særlig når jeg skal shoppe med nye venner og de får sjokk når den finner ut at jeg må helt ned til størelse 158-164. i bukse.

Har dere noe tips ?
10 kommentarer

vonhippie

18.10.2014 kl.17:14

Heia...For det første...ikke kjøp så mye klær, kjøp heller mat :) Kutt ut junk food. Hvis du heller går på Vita Helsekost, spør etter en te som setter i gang matlysta...de har :) Gå i skog og mark, det skjerper apetitten det også. Ikke gå fort, tusle bare ett par turer i uka :) Ikke glem å kose deg, jeg bruker ikke mer enn 1000 lappen, kanskje ikke det en gang, på mat hver mnd. Og da lager jeg meg skikkelig middag hver dag :) Ei pakke kjøttdeig - tre middager, med poteter og saus :) Og en god frokost...dekk på, tenn et lys...og ikke spis foran tv`n hehehe... Men hør med Vita du - der veit du mye om mangt :) God helg til deg og - jeg skal spise reker, loff og majo i kveld til Stjernekamp :)

Charlotte Hagen Edvardsen

18.10.2014 kl.18:08

Kjøp inn mat så du kan ha det i flere dager. Om du har fryser, så er det lurt å fryse ned, eller så kan du bare ta det i en matboks og sette det i kjøleskapet til neste dag. Jeg lager ofte retter med ris, kjøttdeig og kylling. Som for eksempel i går og idag har jeg spist tikka masala. Kjempegodt og lettvint å varme opp igjen i microen. Tenkte jeg skulle legge ut noen enkle billige retter senere på bloggen, så du får bare følge med :)

18.10.2014 kl.18:53

Uff, synd det med vekten :( skjønner dette må være frustrerende! Men, hva med å gå til legen å kreve en ordentlig undersøkelse? Kan jo hende det er noe feil i kroppen din som gjør at du ikke får i deg nok næring! En sykdom i tarmen og lignende, ville fått sjekket det opp. Men hvorfor naver du? trodde du jobbet jeg :) klem, håper du får en fin kveld

Nikita <3

18.10.2014 kl.21:02

Husk at du er bra nok som du er <3

20.10.2014 kl.19:57

Hva med å kjøpe skinny jeans? På weekday f.eks, der tror jeg nok du kan finne noe :)

03.11.2014 kl.19:11

Spis mest mulig kalorier :) Ikke bare godteri, men sunn mat som inneholder nok næring og kalorier :) Man går ned i vekt når man forbruker mer enn man inntar. Kanskje du kan prøve det motsatte?

IDA JACOBSEN

03.11.2014 kl.21:53

Uff, skjønner deg. Har matlyst, men av en eller annen rar grunn vil ikke kroppen min legge på seg. Slitsomt.

Mathilde Oddekalv

05.11.2014 kl.16:31

Spis mer proteiner! Poteter, kjøtt og grønnsaker så vil nok dette hjelpe deg! Søk deg litt rundt og prøv å finne oppskrifter som inneholder mye proteiner! Husk at alt fikser seg uansett!

natalieserfaring

19.11.2014 kl.19:39

Da er vi to!! Det skjer ikke før du nærmer deg 30;) proteinshake hver dag og trening (styrke) har begynt å hjelpe meg!

Marie Knutsen

21.04.2015 kl.17:51

Hør med legen om du kan få næringsdrikker på blå resept :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv