Tvangstanker om kreft

Håper dere vil dele dette innlegget her jeg ønsker å hjelpe så mange som mulig som har tvangstanker Så plis del dette videre 

For ikke så lenge siden skrev jeg om åssen det er og ha tvangstanker. denne gangen skal jeg gå innen for er tema, vet ikke om jeg skal gjøre det flere ganger eller bare denne ene gangen, men alikevel nå til det dette handler om 

Når tvangstankene virkelig inntraff fikk jeg også tvangstanker om at jeg skal få kreft,  særlig en spesiell kreft som lungekreft. jeg så for meg hvor kort livet mitt skulle bli og at jeg skulle leve med smerter og OSV. Dette var veldig tungt for meg, for jeg ville da ikke ha noe kreft, hvem vil vell det ? I allerfall ikke jeg.

Men etter jeg fikk hjelp av DPS husker jeg ikke sist gang tankene tvangs seg inn i dette temaet her og det er jeg veldig glad for. Dette kan bli bedre hvis man bare søker hjelp. ;)

Her er det andre innlegget http://danian.blogg.no/1415033681_leve_med_tvangstanker.html

 

13

Heei!

Jeg sliter med hypokondri, det er en sykdom om å være redd for å få en sykdom, haha. Jeg kan finne en kul eller hva som helst rart på meg, og jeg kan tru det er kreft. Ja, det er helst kreft det går ut på meg. Jeg våkner ofte om natta og gråter og får helt panikk fordi jeg tror jeg har kreft, jeg søker opp symptomene og er sikker på at det er kreft, og da hyperventilerer jeg. Det er forferdelig, så jeg vet hvordan det er. Eneste jeg lærte var at jeg må ikke søke opp symptomer, jeg drar heller til legen, selv om legen er min verste fiende.

Håper det ordner seg, verken tvangstanker eller kreft i bakhodet (tankene) er noe godt å bære på :)

Andrea Fossum: Jeg har det mye bedre nå

Jeg tror at vi fleste har den tanken som gjør oss redd det og få kreft, for det er jo ingen som vil ha det. noen ganger går jeg selv den tanken siden det er noen i familien min som har hatt kreft. Men man kan ikke gå rundt og tenke sånne tanker. Vi får heller leve i nuet og bare kose oss og hygge oss.

Det er så teit at vi mennesker får tanker vi bruker mye krefter på. Men sånn er det bare.

Men du er flink, stå på, bra det har ordnet seg litt for deg angående dette temaet :)

jätte fin blogg!

Besök gärna min :)

kreft er likssom storeslem., men det er mange andre grusomme sykdommer....,men vi kan ikkje være redd for å bli påkjørt, eller krig eller slag eller whatever....da mister vi mye av oss selv og av livet vårt.

Veldig glad å høre du ahr det så mye bedre <3

Jeg vet ikke helt om det du forteller her kan kalles en tvangstanke, for da sliter vel absolutt alle av oss med akkurat det. Jeg blant annet sliter med helseangst, som da vil si at når jeg føler meg litt uvell så tar jeg sorgene på forskudd og tror at jeg er så dårlig at jeg kommer til å dø. Får jeg ett hjertebank så tror jeg at jeg får hjerteinfarkt, men det er ingen tvangstanke. Jeg er bare redd. Derimot syns jeg synd på min samboer, som sliter med tvangstanker og tvangshandlinger (som han får fordi han har tourettes syndrom). Det gjør blant annet at han aldri kan gå på komlokk, må gå samme vei ut som inn i butikker, hus, osv... Og dersom han ikke får gjort dette så er virkelig hele dagen hans ødelagt, da får han feber, han blir rett og slett dårlig av at tvangstankene hans ikke blir gjennomført slik de er oppe i hodet hans.

Veldig tøft at du er ærlig, og bra det går bedre! :)

isseliten: dette er en del av mine tvangstanker. hvis du leser det førte innlegget er jeg innom omtrentt alle arear av mine tvangstanker

Huff, så trist å lese at du hadde tvangstanker om kreft! :( Bra du fikk hjelp ihvertfall. Er ikke sunt å gå å holde på noe sånt for seg selv.. :/ Ønsker deg en fin kveld! :)

Kreft er noe rent dritt!!

:)

Hei! Fin blogg du har. Jeg vet selv ikke hvordan det føles å ha tvangstanker om slike ting, men jeg kjenner igjen noe av det å ha tvangstanker.

Håper du føler deg bedre, siden du har fått hjelp :) Stå på!

Bra du ble bedre og fikk hjelp, det er vanskelig å gå rundt å være redd ting man ikke kan styre selv :)

Uffda, høres jo ikke særlig bra ut at du har slike tvangstanker.. Har selv litt tvangstanker om det å skulle dø. men det er fordi at jeg nyrlig har fått diagnosen Blodpropp i lungene og i hjernen, som kan medføre død! så jeg skjønner godt hva du mener med det du skriver. Lykke til vidre! :) Fin blogg btw. :)

Skriv en ny kommentar