Kamille te og B-stress

vel dette er det jeg får i meg før jeg skal legge meg til å sove. Grunnen er det at jeg for ikke sove før laaangt på natt og hvorfor vet jeg egentlig ikke. slik var det  fjor og i disse tider 

I allerfall jeg har nå da begynt med dette, for at jeg skal få sovet. Har akkurat begynt, så det kan ta litt tid før det virker. Men til dere som sliter med å sove, stikk innom life Det er flere ting der som kan få deg til og sove lettere 

14

Hm, kanskje jeg skal prøve det!

Nam

Må prøves!

Er kjipt å ikkje sove, anbefaler te uten koffein for å sove, bla nighttime fra Søstrene Grene:)

glad du føler dette virker, B stress er supert !

cuskima: egentlig vet jeg ikke om dette funker men der ser ut som det skal gå riktig veg

Hvis du er usikker om det funker så kanskje det hjelper å roe ned hode / kroppen ?

Jeg vet ikke, men du får nok til å kanskje gå over etter vært :D

Ønske deg en fin dag!

ha selv slitt med å sove den siste tiden! annbefaler og lese en god bok eller høre på avslappende musikk!

B stress hjelper hvertfall å roe neuronen i hjernen og roe kroppen :)

sånn skulle kanskje jeg prøvd :-)

Fornuftig :) Jeg var også sånn...men så kutta jeg ut tv`n tidlig om kvelden...uansett hva jeg satt og så, skrudde jeg av i 23-tida. Laget meg en koppe "Relaxe" te, (også fra Life), leste litt, hørte litt fin musikk...skrudde av lyset - og så sovna jeg.

Data og tv er ikke bra sovemedisin :) Det fant ihvertfall jeg ut :)Det er fælt å snu døgnet, og ikke få sove om nettene. Hele neste dag blir liksom helt ødelagt :) Sov godt - og det håper jeg du gjør nå :)

Håper det virker for deg da :)

Ofte sliter de med ADHD å sovne faktisk. Har selv ADHD, men dette ble bedre etter hvert som jeg ble eldre og sluttet med medisiner. Hvis du f.eks. går på Concerta eller Ritalin, vil denne medisinen skjerpe hjernen din, men varer som regel hele dagen, til og med langt utpå kvelden, og bivirkningen da er at hjernen din ikke slapper av og holder deg våken, selv om du er trøtt og sliten. Et lite tips hvis du sliter med å sovne er å få legen din til å skrive ut melatonin til deg. Melatonin er helt naturlig og fins i matvarer som melk, kalkun og banan. Den er med på å roe kroppen ned og gjøre deg søvndyssende. Lykke til :)

Det skal prøves =)

Skriv en ny kommentar