hits

Hva syns du om Idol jr

Hva syns du om idol jr i allefall her en min mening. 

De er jo veldig talente og de er jo skjønne også, men det jeg syns er at skal vi leke med dem drømmer så tilig i dems liv ? Jeg syns egentlig ikke det. særlig de som er under 10 år.

Hadde jeg hatt en sønn eller en datter hadde jeg ikke latt henne eller han meldt seg verken på idol jr eller Norske talenter førr hun/han var over 15, selv om det kan være utroooooooolig bedårende og se dem gjøre det de elsker og gjøre

Selv om jeg syns dette her kan jeg jo ikke la være og se på det. og jeg syns det er en dyktig program leder som ser ut til å passe bra på barna og ikke minst flotte dommere som både gjr ros og kontruktiv kritikk  

14 kommentarer

hypevision

14.11.2014 kl.17:56

Jeg synes at det er et unødvendig program, altså det er sikkert en fin underholdning for de som er på samme alder, men etter min mening er det ganske unødvendig med enda et slik program når vi alt har melodi grand prix jr. og norske talenter. Jeg har sett litt av programmet og jeg synes at dommerene er litt falske ovenfor deltagerene, leker med drømmene deres. Min mening! :)

Isseliten

14.11.2014 kl.18:02

Er egentlig veldig enig med deg! :P

christineskun

14.11.2014 kl.18:06

Jeg er enig, noen av de er alt for små. Jeg syns også det er unødvendig. De greier og vente til de blir 16. De er like talentfulle da, om ikke mer :)

Tonje Sivertsen

14.11.2014 kl.18:36

Følger ikke med på Idol :)

vonhippie

14.11.2014 kl.19:02

Jeg synes dommerne er altfor spake til å gi tilbakemeldinger..de skryter for mye, selv om unga synger falskt som fy... Har sett to program, gidder ikke det der. Dommerne må kalle en spade for en spade, for blir de kasta ut i artist verden i så ung alder, må de lære seg å ta en trøkk og...for den verden er rå.

itsemilia

14.11.2014 kl.19:12

Utrolig enig med deg der! Dommerne gir ut noe falske forhåpninger ar jeg merket og skryter litt for mye. Jeg syns de er litt for små til å takle tt sånt program egentlig.

cheerchrissy

14.11.2014 kl.20:32

Synes det er litt teit fordi jeg synes deltakerne er altfor unge, og tar gjerne ting som tilbake meldinger osv til seg pga de er ung. På grunn at dette så er også dommerne veldig forsiktige med tilbakemeldinger og veldig snille med alle. Og som du sier så leker vi med drømmene deres, og det blir litt feil

Sondre

14.11.2014 kl.22:00

Jeg synes at programmet er kjempesøtt. Jeg føler at dommerene og programlederen tar godt vare på barna og kan gi de konstruktiv kritikk uten at det på noe vis sårer barna. Må spesiellt gi masse skryt til Ali, flott type :)

marthefrederiksen

14.11.2014 kl.22:39

Jeg er helt i mot idol for barn. Det er det mest tragiske programmet som har blitt laget.. Det ødelegger selvtilliten til barna, og de skal da møte opp på skolen hver dag og kanskje bli mobbet for at de ikke kom videre.. Det er helt annerledes å ikke komme videre som barn, enn som voksen. For på barneskolen så vet alle hvem de er, og da er det sikkert noen som vil slenge med kommentarer.. Uff det er tragisk!

finnmarkspike

14.11.2014 kl.23:35

Helt enig med deg! De rett og slett ødelegger selvtilliten til ungene! Det er kanskje noe som blir å plage de resten av livet. I tillegg er programmet om disse små jentene som er med i en skjønnhetskonkurranse, noe jeg misliker sterkt! Stakkars små. Sminker og doller de opp, og blir bortskjemte! Disse foreldrene eier ikke skam..

Victoria M. Solgaard

15.11.2014 kl.21:29

Jeg er nokså enig med deg der altså :-) De er skjønne selvfølgelig men de utsetter seg selv for ganske mye når de er så unge. Er jo en grunn for at det egentlig var aldersgrense på "voksenidol"...

// har spørsmålsrunde på bloggen min nå, spørre meg om noe? :)

posiitiv

17.11.2014 kl.19:39

Helt enig med deg!

vitadasogno

18.11.2014 kl.12:46

Hei!

Jeg er totalt IMOT å bruke barn som underholdning. En ting er at barn har en mindre rolle i et show eller program, men jeg mener ikke at barn skal være hovedattraksjonen i et program eller (!!) en hel programserie!!!
Teit..

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv