hits

Bare det beste til katta mi

Jeg er medlem i et gruppe på Facebook. Den heter katter:) der er det folk som kan mye om katter, og jeg spurte hva er best for katter å spise. De sa at det var kitten.

Før kjøpte jeg det billigste på dagligvare butikken og den maten har egentlig litt for lite av det kattene egentlig trenger av næring og kjøtt. Pluss at hvis du kjøper litt dyrere for til katten din reduserer du mye besøk av vetrinæren som er veldig dyrt.

Siden katten min er gravid så kjøpte Jeg denne på dyrego for ca 260 kr på 2 kilo

9 kommentarer

Andrea Mythe

17.11.2014 kl.15:51

Jeg bruker også dette merket på foret til min hund:)

StineMilana

17.11.2014 kl.17:05

så søt katte ;)

von hippie

17.11.2014 kl.19:00

Så bra :) Har de godt den katten, håper at fødselen går bra. Kattene er flink til å greie seg sjøl, men du bør nok ikke være langt unna, fordi hun blir tryggere hvis du er der...så den Sverige turen hadde jeg droppa hadde jeg vært deg. Det kan du gjøre siden :)))

17.11.2014 kl.19:02

Så fine du og katten er :)..nå har ikke jeg katt, men ville heller betalt litt ekstra for å få noe som er bra :)Ha en koselig kveld !

Danian. Gutteblogger

17.11.2014 kl.20:18

von hippie: a jeg er i tenke prossesen. lest 100 ganger på åssen det vil gå og slik og bli obs på. Men nala er i gode hender. jeg har en søster som skal passe på henne mens jeg er i sverige hvis jeg bestemmer meg for å dra. og maria stoler nala på for det var jo der hun bodde først. men tro meg er i tenke prosses med og dra eller ikke å dra. har jo alt avbrytet med å ligge over hos de jeg skal vøre med til sverige med. for skulle egentlig overnatte hos dem til fredag til aøndag, men nå har jeg sagt til dem at hvis jeg blir med så mp dem hente og kjøre meg hjem på samme dag og jeg har ringt dyrlegen og de sa at de fleste kattene føder på natten

Isseliten

17.11.2014 kl.20:34

Nå blir hun sikkert fornøyd :) Og det er nok lurt for både kattemor og de kommende ungene å få litt sånn her mat :)

Elin Slåen

17.11.2014 kl.20:45

Jeg har prøvd dette merket på 3 hunder- det blei tre dyre besøk til veterinæren. Et fór jeg aldri kommer til å vurdere til verken hunder, eller katter i mitt hjem igjen :P

Men det fungerer fint på andre og det er jo bra. Selv fórer jeg med fór som er basert på kjøtt. Jeg liker det best, da jeg dessverre ikke har stor nok fryser til at jeg kan fullfóre de på rått kjøtt og fisk.

17.11.2014 kl.21:11

Kun det beste til katten ; ) Alle pusekattene her i gården er bortskjemt på god mat. Lykke til med overværing av fødselen, pusemamma'n trenger matfaren sin da ; )

andelly

18.11.2014 kl.11:12

Så flott da! Er viktig at de får i seg nok av det de trenger, og et stort pluss at det også gjør at man sjeldnere må til veterinæren ;P

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv