Vudering legebesøk

Jeg vurderer lege besøk og finne ut hvorfor jeg sover dårlig nå. Det er stressende og ikke få sove. Noe er jo opplagt katta mi kan jo føde når som helst. Så jeg ligger jo med et øye oppe om natten, men uansett jeg skulle jo ha klart og fått sovet litt.

Fikk ikke sove nesten de to siste døgna. Det kan hende det er mørketiden. for som jeg skrev ikke for lenge siden så skjedde jo akkurat dette i fjor og i disse tider. 

Hva syns dere. burde jeg dra til legen ?9

Er dette noe som plager deg og gjør det usikker burde du oppsøke lege. Men oftest er det bare perioder med mye tanker og som sagt muligens at katten din venter unger. Men besøk alltid lege om du er usikker og ikke slår det til ro med slike ting :)

Karoline Johannesen: dette har pågått siden oktober ca en moneds tid. så vurderer å oppsøke lege

Ja, oppsøk lege du :)

Da for du svar på alt

Uff ja - det er ille og ikke få sove :( Jeg snudde trenden...jeg begynte å logge meg av data og slo av tv`n rundt kl. 22. Så laget jeg meg en god kopp camillete, og hadde en stille 1/2 time før jeg rolig tusla i seng... Nå sover jeg før kl. 23 og våkner rundt 08. Det er godt. Før fikk jeg ikke sove før 2 - 3 om natta, og var helt utmatta om dagen... Lykke til du og... :)

von hippie: Tusen takk de siste to dagene har jeg vil hatt 5 timer søvn til sammen

Oppsøk lege :)

Hei!

Jeg synes bu bør dra til en lege :)

Katta di vil nok helst føde alene, de rare sånn. Det er bare et fåtall som søker selskap den dagen de skal føde, så sove med god samvittighet (vet det lettere sagt enn gjort ) men godt å våkne til små nøster som ligger å spiser hos mor :) Og en kopp melk med honning er effektivt for å soven ?? Lykke til :)

Kjempefin header! Kan du hjelpe oss med å lage en? :D

Skriv en ny kommentar