er vi for mye på sosiale medier

Hei på side to leste jeg litt om dette her  og jeg kan faktisk være enig o det dem skriver, og jeg skjenner meg igjen noe av det som for eksempel. det med at jeg må ha med meg mobilen hvor enn jeg går sjekker face og instagram hver time.

Men hvis dere går inn til linken og leser og dere skjenner igjen det som blir skrevet kanksje men burde gjøre noe med det. For mobil og data har alt for mye del i livene våres. og jeg prøver hardt om å ikke være så avhengi ta dette lengere 

Hva med dere. Hvor mye bruker dere tid på data og mobil ?
5

Ja, vi er for mye på nettet. Den eldste generasjonen er kanskje ikke det. - Jeg har en gammeldags mobil, så det er ikke noe problem, snarere en fordel. Når jeg ikke jobber har jeg brukt nettet til å trene meg på å skrive og formulere meg, og lære litt om livet, samfunnet, innenriks- og utenrikspolitikk, musikk, m.m. Problemet med internett er at det er en overvåkningsstat, og man har havnet i lomma til USA og Israel (USA bruker israelske selskaper til sin overvåkning), som om vi var deres globale eiendom. Det er prisen for å holde seg "oppdatert" med venner etc. Kina avlytter hva du sier til mamma på mobilen, og USA gjør det samme, samt får med seg hva du skriver til Gud og enhvermann. Bare det burde få en til å være "uoppdatert". Kanskje er det sunt.

Det har vært utrolig mye fokus rundt dette. Jeg tenker at grunn til at folk er mer på nett, er fordi at vi har mye mer tilgang til dette enn før. Jeg husker fra når vi var små vi fikk ikke mobiler før vi var i alle fall 10 - 11 år, mens i dag får de mobiler fra de er 5 - 6 år. Jeg mener foreldrene bør være til stede å se hvordan denne utviklet fører til hen. Altså hvordan skal barn lære det om å ikke bruke nettet når minst foreldrene gjør akkurat det samme. Jeg sitter en del på nett, men dette gjør jeg mest på pc. Dette er fordi jeg ikke er så avhengig av å sjekke face på mobilen. Skal noen ha tak i meg, så får de ta å ringe meg... Så min konklusjon er at: vi sitter mye mer på nett enn det vi gjorde tidligere, men dette fordi at det er mye mer tilgjengelig for oss!.

Fine bilder :)

Fint bilde* :)

Jeg bruker all for mye tid både på internett og mobil. Vurderer ofte og slette facebook, instagram og snapchat. Vil bare være tilgjengelig på mobil eller skype, men jeg får bare vente og se om hva jeg gjør.

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar