Ro i sjelen

Herre min hatt som jeg koser meg når alle kattungene + kattemor ligger i sammen med meg. jeg hører på musikk og skjenner varmen fra kattene særlig den som ligger nederst på magen min. mmmm sukk 

Jeg og dyr, Jeg som har ADHD blir så utrooolig rolig når jeg er med dyr og dyr har noe med det å vite det og de tar utnytte av det. ikke at jeg klager, jeg ELSKER det. Noen ganger syns folk det er litt urettferdig tror jeg, for de siterer noen ganger at alle kommer til meg. Jeg må jo bare smile og si jeg er bare meg jeg hehe

Når kattene er på hvert sitt hjem skal jeg lage en video håper dere vil se den, Imens her en noen bilder hehe  

24

Ohhh alltid så kos med de små vesnene!

Åh, så søte!

Så utrolig koselig! Dyr er fantastiske. <3

Ønsker deg en flott torsdag kveld videre og nå er det snart helg igjen. Tenk det! :-))

Åh, så fine kattepuser!

Tnaa, så herlige! Er noe spesiellt med de båndene vi har med dyr altså, merker det selv med samboern som også har ADHD, han og katten er bestevenner og hun skal kun sove i hans seng, hehe :)

Er så utrolig koselig med dyr, og spesielt kattunger da:) Har selv lyst på en katt eller noe på hybelen, men får ikke lov av huseier.. Heldigvis er det ok at jeg passer katten til Mamma noen ganger som hjelper litt på :)

det er noen søte pusekatter du har. dyr er jo bare noen herlige vesen. har to katter og en hund hjemme. og en hest i nabo stallen. elsker bare og være sammen med dyr.

Aww, så søte! :)

Så søte puser! <3 Jeg har skrevet et innlegg om noe jeg syns er viktig, fortell meg gjerne meningen din http://frklampes.blogg.no/1422480895_tastatur_tffhet.html

Så utrolig søte :)

Så nydelige!!!!

så skjønne:D

Det er koselig med kattunger : )

Fins ikke bedre enn favnen full av små puser .)

utrolig nydelige pusekatter :-) <3

Sååå nydelige! Kattunger er noe av det skjønneste som finnes!

Purrr-purrr miaou.

Dyra kommer til meg og! Og dyr er noe av det fineste. Selv er jeg hundemenneske og venter på å ha akvarium til fisk, bare det som kan gå på sykehuset. Hunden min kan ikke bo her, desverre.

Eeeelsker dyr! Vokst opp med hunder og katter. Mange som har Adhd eller Addd. Dyr er menneskets bestevenn. Fin terapi. Gode og herlige.

Veldig søte kattunger :)

åh så nydelige, elsker kattunger og valper, finnes jo ingenting søtere:)

StellabiPolaris

Nydelige! Skjønner godt at du koser deg, nyt det :-) Jeg kaller det pelsterapi :-)

Så koselig :D

Katter er herlige. Har 3 selv ;)

aww så søte! katter er herlige :)

Skriv en ny kommentar