Hva syns dere om n1nja ?

Haha og det med stooooor HAHA. Denne bloggeren her er kul eller rar, eller vet ikke helt hva jeg skal si om henne, for jeg skjenner henne ikke som person. Men jeg ler hver gang jeg klikker meg innpå bloggen hennes. Uansett om dette er tull eller ikke, så får denne bloggeren  meg til og smile fra øret til øret. Jeg kan ikke la være og få høye latter anfall, for hun skriver jo så mye morsomt 

Men en ting reagerer jeg litt negativt over og det er selvsagt kommentarene.  Jeg syns hun skal få blogge uten at hun får drøssevis av med negative kommentarer. Her er noe som jeg har lest og som husker i hode mitt 

ER du helt skrudd oppi hode ditt, Du fortjener ikke å være på topplista din hore. Kødder du med meg, er du helt dum eller. Alle som ikke skjønner at denne bloggeren her er falsk og stygg er bare dumme as, Har du er ingen hjerneceller ?  

Hallo hvis det er en kødde blogg la det være det da. Vi for jo noe å le av/med. Jeg syns bloggen er artig. og hun får lesere ut av det, så hvorfor ikke la henne gjøre det sier jeg bare. 

Hva syns dere om bloggeren ? Dette bilde er tatt fra bloggen hennes 24

Damen er gal og skal ha kred for kreativitet HAHAHA

Jeg synes hun er en gal person :p hun er jo selvfølgelig veldig kreativ og hun når jo målet sitt. Hun vil jo bare ha oppmerksomhet og bli kjent. Så hun har jo klart det :p jeg synes hun er rar, teit og bare helt gal. Men det er min mening. Men selvfølgelig jeg leser jo og følger med på bloggen hennes for hun finner jo på så mye rart :p

Ha en fin dag videre og god helg :D

Shiininggoold.blogg.no

Jeg synes hun er veldig bra,artig:-) Finner på mye,det blir hvertfall ikke kjedelig å lese å se. :P

lotte og rene gjør alt for penger ;) de er ikke så dumme som folk tror

Elise: Ja dert kan jeg tro på. *Det gpr jo bra for lotta da som er nr 1 på lista nå haha

Sånne tulleblogger er ikke helt min "type" blogg, men jeg synes det er bra gjort å komme så høyt på topplista :)

Ærlig synes jeg bare at det er latterlig og provuserende. Bloggen hennes kommer opp over alt uansett hvor hen jeg er på nette, eller på fb da. men heldig vis klart og blokkere det.

Jeg synes ikke at det er kult og drive på sånn henne gjør. Er bare ute etter oppmerksomhet, og jeg er ikke så glad i sånne mennesker. Er dumt henne holder på sånn for henne viser bare en utrolig dårlig side av seg selv.

syns Lotte er kul jeg. selv leser jeg bloggen hennes vær dag. man må jo ha noe her i livet man kan smile av og flire litt av. men ja hun gjør nok en del for og komme seg på toppen av listen ja men det ser nå ikke ut til og være noe problem for ho Lotte de da.

den frøkna er genial!!!

finst ikke ord for henne en gang!

en vet aldri hva som venter en når en havner der inne :p haha

god helg! :-)

For å si det sånn, hadde jeg vært like kreativ som ho hadde jeg gjort akkurat det samme :D

Synes det er så dumt at jeg gidder ikke gå innpå. Om hun later som hu er så dust eller er så dust..det er meg mindre likegyldig...finner det ikke underholdene.

Har aldri lest bloggen hennes selv, men leste en artikkel med henne på en nettavis og jeg også reagerer veldig på at noen kan få slike ufattelig stygge kommentarer - det er jo noe hakk steike gale i hodene på folk som skriver slikt!

hater den... mye av hva hun skriver er både farlig å uansvarlig! tenk om et barn leser det å bestemmer seg får å prøve ?! nei få henne vekk fra topplista! der har hun ingenting å gjøre!..

Boikotter den!

Liker ikke bloggen noe særlig egentlig. Synes det blir for mye useriøse ting og har vært noen av innleggene jeg har reagert litt på, men man skal jo få blogge om hva man vil. Alle de negative, anonyme kommentarene derimot er bare tragisk.

Synes det er litt spesielt at hun har kommet så langt opp da, fordi jeg personlig synes ikke bloggen hennes er noe bra, og synes heller ikke at tingene hun tuller med er noe særlig morsomt :P

Ha en fin helg :)

Har ikke vært inne på bloggen hennes så vet ikke.

Haha, vel, det er jo bare masse useriøse ting på bloggen hennes, som hun bare finner på, men selvfølgelig skal hun få lov til å blogge som alle oss andre!

Fult klar over at det er en kødde blogg, men er ikke min type humor og blir rett og slett provosert av å lese det :) Så leser ikke hennes blogg :)

Hun vil at vi skal skrive både negativt og positivt om henne! Derfor hun får oppmerksomhet. Men for å si det slik så virker hun rar og kul samtidig! :-)

Rogulj: Ja enig hehe

Hoff hun er jo noe for seg selv, det er lov å si.

Hun skal ha det, hun er kreativ og morsom! Alle må jo skjønne at det er tull, og at det er meningen!

Jeg synes bloggen hennes var litt morsom før, men nå synes jeg det har blitt for drøyt. Så da lar jeg bare være å lese, det er ikke min smak.

Hvorfor folk absolutt skal skrive stygge kommentarer er noe jeg ikke skjønner.

Det må da gå an å være uenig med noen og samtidig behandle de med respekt? Synes det er bra du tar opp slikt :-)

Ella: Vet du hva jeg er faktisk enig me deg var bra før men nå begynner hun som rene og det liker jeg ikke huff men skal se om hun retter seg opp at ellers så godder heller ikke jeg å lese det lenger hehe

Skriv en ny kommentar