mitt syn på alkohol

jeg er verken imot alkohol eller for, men jeg er ikke den personen som kaster bort pengene mine på fest hver eneste helg bare for og bli full. men kan jo ha det like gøy uten alkohol. På ett år kan jeg som regel telle på hendene mine hvor mange ganger jeg har drukket, og det syns jeg er like greit. Jeg tenker sånn er man full hver eneste helg blir det til en vane og ikke noe gøy ut av det. Jeg tenker heller at jeg kan ta det litt sjelden slik at det er morsommere og mere minneverdig . 

Jeg har jo ADHD og jeg går jo på medisiner som ikke er bra og mikse, så jeg kan jo heller ikke ta en spotan tur ned til byen nårjeg har tatt medisinen min  

Altså det jeg mener er at man kan drikke med måte og når man drikker trenger, men ikke alltid å drikke seg full hele tiden heller 20

Da er vi to om å ha dette synet på alkohol :)Jeg kan også nesten telle hvor mange ganger jeg har vært ute for å drikke og feste.

Kan ta meg en øl hjemme i ny og ne, men thats it :) Kan jo ha det like gøy uten :)

Medesin og alkohol passer ikke sammen. Trener ekstemt mye, driker veldig lite alkohol. Vin elsker jeg, øl veldigt sjelden, brennevin og veldig sjeldent :-)

selv drikker jeg ikke så veldig mye men trur ikke jeg kan telle hvomange ganger jeg har drukket i løpet av et år. men har ikke helt skjønnt hva som er så gøy med og drikk seg full vær en eneste helg. og hva er da vitsen med og feste. festing er noe man skal gjøre for og feire noe. i stor grad. og litt sånn av og til.

Sant så sant! :-)

Ingen grunn til å drikke hver helg i vertfall :) Enig med anonym lenger opp om at medisiner og alkohold heller ikke er en bra match.

Helt enig! Blir litt mye å drikke hele tiden. Jeg har M.E, så jeg tåler ikke å få i meg alt for mye alkohol, så koser meg med det av og til. Syntes det er gøy å feste, men ikke hver helg, det blir litt mye. Fin blogg du har :)

Syns det er bra noen har det synet også!

Da har vi samme syn på alkohol. Jeg liker bedre å ha det gøy edru. Hvis du vil kan vi jo finne på noe en dag? :)

add meg på snap: mpsveen

Faszination-vina er så jævlgi god.

Er helt enig med deg! Jeg drikker ikke mye selv, men jeg begrenser meg for bruk av alkoholen når jeg er ute og har det gøy :-)

Veldig enig i det du sier. Har selv vært den "festjenta" som alltid skulle ut hver helg, men nå har jeg gått skikkelig lei. Jeg kan ha det minst like fint uten og sparer masse penger. I tillegg sparer jeg helsa :-) Mye bedre og gjøre det en sjelden gang. Så i år har jeg bare vært ute en gang og det blir lenge til neste gang, hehe :)

Balanse er nøkkelordet for livet. Hvis du har styrke til å styre disse øyeblikkene hvor alle andre får ut, vil du vite hvordan du finner balanse i de mest ugunstige situasjoner. God tekst. Hugs!

Jeg drikker ikke og lar meg heller bli presset til det. Jeg har jo såklart smakt og drukket, men aldri vært full, aldri gått på en fest eller har hatt noe særlig lyst til det heller.

Men jeg har et åpent syn til alkohol, så lenge man drikker med måte og ikke skaper problemer for seg selv eller andre :)

Jeg kjenner meg veldig godt igjen. Drikker ikke ofte, eneste problemet mitt er at når jeg først drikker, blir jeg så regel så full at alle rundt meg blir barnevakt. Tåler ikke mye, og lærer aldri når det er så sjeldent. Jeg er veldig flink til å holde meg unna folk når jeg begynner å bli full da, lager ikke bråk, blir som regel veldig stille av meg.

Har ikke drukket noe alkoholholdig drikke på over 3 år! :-))

Jeg syns Eple/pære cider uten alkohol til en spesiell anledning er veldig godt.

jeg har faktisk ikke noe spesielt syn på alkohol :p jeg drikker når jeg vil feste.

Jeg har ikke drukket alkohol på ti år, og jeg kan ikke si at jeg savner det.

Jeg synes du har fornuftige tanker rundt temaet. Veldig bra med et bevisst forhold til det av hensyn til diagnose og medisiner. God helg!

kan ta en øl i ny og ne, men drikker meg aldri full :) Jeg synes at du har fornuftige tanker rundt dette temaet, og skulle ønske folk kunne tenke like klokt rundt dette :)

Ser heller ikke poenget med å drikke seg cavings og tru man er kul. jeg var sånn før, hadde mange venner , men når jeg sa at nok var nok og at jeg følte jeg hadde drukket fra meg og ikke ville på byen mer å hørte jeg ikke mer fra de :P

ikke savner jeg det heller, koser meg heller med et glass vin med film på kvelden ;)

Skriv en ny kommentar