Da blr det sparing på gang her

Jeg er litt lei og si til folk at jeg har ikke rå til og kjøpe ditt ,har ikke rå til og kjøpe datt, Så nå skal jeg spare. Spare til onkelige sko, bedre stekepanne. Generelle ting jeg trenger og må ha, og kanskje til slutt en reise til utlandet. Jeg får ikke så mye penger, men kanskje jeg skal spare 200-400 kr i måneden. for se åssen dette går hehe 

Sånn er det å være på nav man får ikke så mye penger, men man kan gjøre det beste ut av det .  Noe av det første jeg må spare til er sterelisering til katten min. rett og slett jeg vil ikke ha dette ansvaret for meg med kattunger igjen. Det er mer arbeid enn man skal tro skal jeg si dere. Akkurat nå sparer jeg litt til Sverige turen jeg skal til i begynnelsen av april. 

Man må ha riktig innstilling. sånn er det bare hehe. Sparer dere noen penger i måneden ?

9

Jeg prøver å spare 10% av lønningen min.

200-400kr høres jo ut som en bra og også realistisk start :)

Prøver å spare det jeg kan i løpet av en måned! :)

Lykke til med sparing! Jeg sparer alltid litt så kan jeg unne meg ting jeg har ordentlig lyst på av og til.

Lykke til med sparingen! Stå på! :D

Det kommer an på lønningene mine - men alt fra tusen til 10 tusen. Bruker heller litt mindre en måned for å få spart mest mulig :-)

Setter halve lønnen min på sparing! Funker supert! Så hvis det er andre ting, så setter jeg det til side og bruker resten med litt omhu (prøver i hvert fall)

Lykke til!

Lykke til med sparingen! :D Skal også prøve å få spart litt hver måned, og satser på å få pangstartet det hele med 1500,- neste gang jeg får penger, som blir om 1 uke :D

Får det såvidt til å gå i rundt. Men er ikke mye penger igjen til å spare nei. Skulle ønske jeg fikk til å spare noen hundrelapper jeg også.

Lykke til med sparingen.

Skriv en ny kommentar