29

Jeg har fulgt bloggen din i over 1 år, og jeg vil bare si at jeg synes du er en utrolig flink blogger! Du blogger om mange viktige ting! :D og jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din! :D

synes det er kult av deg og fortelle om dette og hvordan du har klart deg gjennom det. er ikke alle som får det til. synes musikken passet veldig bra og.

jeg fikk tårer i øynene når jeg så denne videoen.. det er utrolig tøft av deg å lage en sånn video! jeg har blitt mobbet helt siden jeg ble født.. og jeg har snakket med alt som går an å snakke med.. men desverre hjelper ikke det, så jeg err desverre på vei til å gi opp :/ stolt av deg!

Så fantastisk video!! Så flink du er. Jeg også har blitt mobbet før og det er veldig tøft. Jeg satt også foten ned, men det funket ikke så bra for meg, men utrolig bra at det gjorde det for deg! Så fin blogg du har! Ha en kjempefin kveld videre :)

tessben: Det er bare å forsette. vi skal sammen stå imot mobbingen. Gjerne del denne videoen videre og på facebook

lifeblogger1: Aldri gi opp og stå på videre

theresse: Tusen takk gjerne del dette videre

Veldig viktig tema du tar opp her, og veldig bra laget! Flott at det finnes mennesker som deg, you are fabulous, stor klem

Tøft gjort av deg!

Håper på flere like modige videoer!

Mobbing er et viktig tema nå for tiden, og det kommer det alltid til å være, stå på videre!

Christine: Tusen takk bare og dele videoen

Anett Horstad: JA ikke sant det er bare og dele videoen

Videon var veldig bra laget! Du har en fin blogg. Jeg blir mobbet, og det føles ikke bra. Men det er ikke like ille som det var med deg.

Lena Hagen: Mobbng er ikke riktg uansett grad. Gjerne del innlegget videre

RESPEKT! <3

Så fin video, det er utrolig tøft av deg! :)

Jeg ble det når jeg gikk på skolen..

Ble det, helt til jeg begynte på vgs :)

Utrolig fint! Har aldri blitt mobbet, men vet om mange som har og som ikke takler det like bra som deg! Du er sterk!

M A T I L D E: Yusen takk gjerne del dette innlegge videre

Fantastisk video:)

Eg skjønner ikkje korleis folk får det for seg at å mobbe er greit??!

Å rakke ned på andre pga at det det er noko ein ikkje liker? Kva er logikken i det? Så gå heller ein anna plass og slutt og bry deg! Du er bra uansett korleis du er. Dei som meiner annerledes har kanskje ein personleg grunn til å meine det ein gjer, men det gir uansett ingen rett til å rakke ned på andre.

Stor respekt til deg!

vet du hva videoen din fikk meg til å tenke? Det skulle vært flere av den typen svar på mobbing. Mobbing er et problem jeg har engasjert meg mye i. Jeg har en bror som ble mobbet, og folk aner ikke hva mobbing kan gjøre med et menneske. Det skjer ikke bare der og da. Det setter seg fast på innsiden til den som opplever det, og det er med hele veien når det barnet vokser opp og skal finne ut hvem han eller hun er. Det former og bryter ned. Noen blir sterke av det, men mange sliter også med det resten av sitt liv! Du har sikkert sett videoen til Amanda Todd? Den videoen har et viktig budskap. Den forteller hvor galt det kan gå! Men når man ser mange slike videoer, leser om mange slike hendelser... da er det lett for de som er oppi det samme å tenke at det ikke er noen vei ut. Så DIN video gjør en veldig veldig viktig ting: den viser at det er mulig å stå opp mot mobbing, at den som blir mobbet kan gjøre noe selv når andre ikke reagerer og "ingenting hjelper"! Det skulle vært flere enn deg som laget slike videoer, og færre av de som forteller at det ikke gikk så bra. DET hadde gjort noe for å endre verden, tror jeg ;)

Du sier at du har tro på de som ønsker seg ut av mobbingen. Jeg vil gjerne si at JEG har tro på DEG! Du er en sterk fyr med tak i! Og selv om mobbing ikke alltid forsvinner helt, og heller ikke alt snakket og all ryktespredningen, så tror jeg at DU klarer å få dem til å se at det er MYE ved deg som de også må beundre. Og etterhvert blir det det som er tilbakemeldingene du opplever overalt :)

Stor klem fra en storesøster som skulle ønske at flere var som deg...

Mitt liv som restehaug: fy Søren Tusen takk for den nydelige kommentaren. Fikk nesten tårer. Del gjerne innlegget videre. Og igjen. Fy søren for en nydelig kommentar du ga meg. Dette lyste opp dagen

Ni: Tusen takk

Delt :)

utrolig sterk video :D

Jeg må si at denne videoen var helt fantastisk! Det at du faktisk tør å stå frem, og fortelle at du har blitt mobbet, men at samtidig du aldri ga opp er utrolig bra. Det er mange i verden som ikke vet hva mobbing kan gjøre med andre. Jeg tenker at folk bør eksakt få vite konsekvenser om hva som kan skje hvis noen blir mobbet. Jeg har merket at mange pakker dette inn når de skal få slutt på mobbingen. Det kommer aldri frem at faktisk det kan gå så langt at en person velger å ta sitt eget liv. Jeg mener man bør være mer brutal når det gjelder mobbing. Samtidig som å finne grunnen bak hvorfor dem som mobber gjør dette. Men synes det var utrolig bra at du laget denne. Dette viser at folk bør ikke være redd for å prate med noen. Det står alltid noen der å hjelper dem.

treningforandring: Tusen takk for en herlig kommentar bare del den videre hvis du vil hehe

Skriv en ny kommentar