Jobb klubben

Vell har ikke sagt dette til dere folkens at jeg får penger fra nav. Noe jeg snart håper blir slutt på. Jeg er såpass oppegående at jeg trenger egentlig ikke penger fra nav. 

Forgie uke begynte jeg på jobb klubben. startet mandag og har 7 uker igjen. og jeg så  dum jeg er, er IKKE flink til finne et sted ble en halvtime forsinket. Det sto at det var i øvre torvgate. men jeg lette og lette. Til slutt ga jeg opp og gikk til nav på Gjøvik og fikk hele gate adressen, og litt hjelp med å spørre folk hvor øvre torvgate 3 var. så kom jeg frem.

Åssen den  første uken har vært.
Det har vært delt for og si det slik. Miljøet på jobbklubben er helt fantastisk og jeg stor trives, men det har også vær slitsom. Som noen av dere vet, så har jeg ADHD og jeg har litt vanskelig for å konsentrere meg. og det har gjort meg sliten. Jeg har hatt vondt i hodet i et par dager. pluss søvn rytmen min er ikke på plass, men det handler om og ikke gi opp og det skal jeg heller ikke. 

Jeg ønsker dere en riktig god dag videre ;) 13

Dette vil jeg tro er en god start til å komme ut. Av og til trenger man jo den hjelpen. Er ikke noe galt i å trenge det. Misunner deg ikke som har ADHD utfordringen i tillegg. Men det gjør deg sterk vettu. Stå på!

Ikke noe feil å få penger fra NAV mener jeg, du trenger dem for ingen overlever uten penger i dag.

skal se det dere går så bra. blir nok ikke noe stort problem når du hat fått døgn rytmen tilbake. så lenge du trives er vel noe av det viktigste. for og ha motivasjon til og fortsett og gå på det.

håper du finner noe du liker!

Lykke til håper du trives

Fin blogg du har =)

Ikke noe feil i å få penger av Nav, har selv fått det å er ikke lett å komme ut på jobb marknaden nå i våre dager. Masse lykke til trur du snart finner deg en jobb jeg som du å vil trives med.

Mette S Karlsen

Hei!

Jeg for også penger fra NAV, og har ADHD

Lykke til, og nyt en kopp te så kansje hodepine letter :)

Lykke til med jobben :-)

Flott at du står på ") masse lykke til i jobb klubb! Og rytmen vil jeg tro normalisere seg .hvis man trives er der jo lettere") å komme seg ut og se folk er hodt for hele kroppen. Har selv halv ufør og vært sykemeldt en stund no i resten av min stilling med rygg og det å være hjemme det sliter på hodet..") stå på jaffal

Lykke til videre - bra du fant fram til slutt, hehe :D

Hei,

Det nettbaserte vikarbyrået www.vikarweb.no bør du sjekke ut.

Brigitte Kvarsnes

Heisan,

Her kommer en liten hilsen fra meg også.. vært borte ei stund.. tilbake med mine skriverier: har utgitt to romaner og jobber med å få utgitt den tredje.. "Pondus Strøm" handler om en bibliotekar som prøver å finne kjærligheten.. Du kan lese om ham på bloggen min.. Blir veldig glad hvis du kommenterer! Lykke til med Nav! Ta imot hjelpen du får.

Skriv en ny kommentar