Sliten

Nå skal jeg ikke klage for mye, men jeg skal informere dere åssen det står til med meg. Det går egentlig veldig bra bortsett fra at jeg er utrolig sliten nå, men det var forventet egentlig. Hallo et halvt år uten å gjøre noe som helst en og bare være hjemme. miste heeeeelt døgn rytmen. og få et brev om at hei du om 5 dager skal du på noe som heter jobb klubb. Får og si det slik du for ikke samle tankene dine helt som du vil da hehe

Men dette er viktig og det er viktig for meg at jeg ikke går på veggen i så fall hvis jeg gjør det at jeg kommer meg opp igjen. Dette skal jeg klare og det er så hyggelige mennesker der. Bare god stevning og god latter. 

Åssen har dere det fortiden forresten ?

Lyst på flere lesere på bloggen din bli med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

12

Skjønner godt at det sliter på den omstillinga. Samme opplever man ofte ved jobbskifte etc. Så velig normalt, men tøft mens det pågår. Men det klarer du nok veldig bra:)

Det høres tungt ut! Du kommer til å klare deg bra!

Jeg er ganske utslitt, men det er fordi jeg jobber alt for mye. Har lov til å si nei til vakter, men det går på en måte ikke når sjefen presser deg såpass med vææær så snill og liknende...

uff, det forstår jeg utrolig godt! håper at det går fint, selv om det blir litt slitsomt

Det er klart du er sliten men dette klarer du

Viktig å slappe av :)

Usj, ikke bra! Vær sterk og møt opp! Vet hvordan du har det :) Jeg har det veldig bra. Hatt det tøft i det siste, men heldigvis på vei oppover nå :)

Dette klarer du! Det blir nok veldig kjekt å være med på jobb klubb. Ha en fin tirsdag

Fin blogg du har! :) Jeg har det veldig bra

Masse lykke til :-)

Det blir sikkert bra! Natta

Her er vi i full gang med influensa,så det får ta den tiden det tar.

Så fint med jobbklubb egentlig ,hjelper deg å komme litt i rutiner igjen ,å kanskje og forhpentligvis blir du inspirert til å samle tankene rundt noe du ønsker gjøre etterhvert.

Lykke til :)

man blir fort sliten når man sån splutselig må om stile hele døgnet. selv er jeg og litt trøtt og sliten for tiden. har selv nettopp begynt og jobb i ukedagene. og må opp tidelig noe jeg ikke har gjort på nesten ett år så.men det kommer seg. du får bare fortsett og møte opp og slappe av på ettermiddagene nå du har kommet hjem. så skal du se det dere går så bra så.

Skriv en ny kommentar