Aloe Vera produkter vurdering

Jeg hadde egentlig tenkt og ta vurderingen på video, men jeg syns det ble klussete hvis dere skjønner, så jeg tar å skriver det i steden for. 

Før jeg begynner vil jeg bare si at dette var prøve produkter, så jeg fikk jo ikke prøvd det så særlig lenge. De produktene fra aloe Vera var Aloe propolis creme og aloe vera gelly. 

Aloe propois creme 
Denne fikk jeg to prøve eksempler på, og det var vell den jeg ble mest fornøyd med av 2 produktene jeg fikk, men det jeg syns var rart var at rett etter jeg hadde dusjet og jeg skulle prøve det på, så følte jeg at den svei litt,. Men da jeg prøvde den når jeg ikke dusjet så var den kjempe fin og den trakk seg inn i huden og gjorde huden min fin og myk akkurat som den sa den skulle gjøre. Den gjorde også den funksjonen når jeg tok den på rett etter dusjing, men som jeg sa, så fikk jeg den brennhets følelsen. Men snakket med han jeg fikk produktene av at den svir hvis man er tørr, så kanskje jeg trenger dette ?

Aloe vera gelly
På denne her sto det at den var perfekt etter barbering, så da tenkte jeg at ja da kan jeg like så god barbere meg før jeg bruker den, og når jeg var ferdig og skulle bruke Aloe vera gelly, syns jeg den ikke var noe god. Med en gang jeg tok den på ble det seigt og ubehagelig å ha den på, så tok en hånkle og tørket det av, men etter en stund tenkte jeg at nei jeg må prøve den onkelig, så jeg tok en sjanse til og tok den på. Etter en stund så trakk det seg inn i huden og det ble mykt, men her fikk jeg det samme problemet som jeg fikk med Aloe propois creme at det svei litt på skinnet mitt, særlig der jag hadde barbert meg. Her sa han at det er vanlig at det svir  litt etter barbering og i sår. men det betyr bare at den virker 

Hvem vet kanskje jeg kjøper en hel type av en av disse her, slik at jeg kan prøve den onkelig ut   

Hvis du og vil prøve gratis kan du få det av denne bloggeren her http://axel4ever.blogg.no/ Jeg fikk bare prøve to av disse fire 

Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts

8

aloe vera gelly er best brukt for sår, brannsår og veldig god etter solbrenthet. Men som sagt svir det i sår, men veldig forfriskende på solbrenthet :) Ikke glem at propolis kan brukes som kuldekrem, akne/kvisekrem og så klart fuktighetskrem :)

Dumt at jeg er allergisk mot Aloe Vera

Jeg bruker den tannkremen og den gelly og er superfornøyd med de to produktene. Den gelly fikk så å si bort et hudproblem jeg hadde :D

Aloevera gel er fantastisk god til å avverge munnsår. Det er berre å ta på ein klatt med gjevne mellomrom når ein kjenner prikkinga, som seier at no er det munnsår på gang.

Aleovera tannkremen er super, den inneholder ikke fluor (det er ikke bra for oss), og den holder tenner rene og pene :) Og gel er super på brannsår/solbrendthet.

Jeg er selger selv, så jeg trenger ikke prøveprodukter.

Jeg er avhengi av flere av produktene og er glad for at jeg har blitt selger

jeg har alltid likt disse produktene, flotte til så mange områder og naturlige :)

Åhh så gøy! :) Jeg elsker Forever sine aloe vera produkter!

Skriv en ny kommentar