Fifty Shades Of Grey Si din mening

Først vil jeg bare si at det var virkelig stas på kino på fredag. det var rød løper og du ble til og med servert alkohol, Det har jeg aldri opplevd før, så jeg tok meg en glass hvitvin og koste meg med den mens jeg så på filmen 

Det er mange forskjellige meninger om denne filmen faktisk og det kan jeg forstå veldig godt, for dette er en spesiell film og i USA ser det ut som de hater den, for jeg har sett noen Youtube anmeldelser, og de slakter filmen rett og slett. Jeg med en gang hadde egentlig ikke helt en mening om filmen. Det var ikke før jeg diskuterte filmen med venninna mi som jeg så filmen med, og så på anmeldelsene på Youtube da jeg kunne danne meg min egen mening om filmen.

Min mening om filmen 
Jeg syns den var bra, men den var ikke den beste og heller ikke den verste filmen. For og si det slik som James (Christian) sier på et intervju, at jeg kunne aldri ha gjort dette mot en kvinne på onkelig. Min mening var at det var tatt mye i fra boka til filmen. som Christian Grey sier. jeg er Fifty shades of fuck up. og at Anastasia vil ha en vanlig forhold, mens det vil ikke Christian. og sånn er boken og det fikk de bra fram i filmen. Mange sier også at det er som å se twilight om igjen bare at vampyrene er byttet ut med mye sex.  

Sex scenene.
Jeg lurte veldig på åssen sex scenene ville være, for i boka leser dere det fra detalj til detalj. Dere som har lest boka vet akkurat hva jeg mener, og med det kunne det fort bli dirty på en veldig negativ måte. Jeg syns dem holdt det rent på en spesiell måte (selvfølgelig), på grunn av beskrivelsen i boken var rett og slett så detaljert at hvis dem hadde gjort det på den måten som i boka, hadde ikke filmen kommet på kino. I allerfall ikke i Norge.  

Manuset 
Det var mye som var rett fra boka, noe jeg syns er bra, men samtidig syns jeg de kunne ha gjort en bedre jobb, og det håper jeg dem gjør i de neste filmene som sannsynligvis kommer, men det som var et pluss var at de fikk meg til og le i hvertfall Anastasia fikk meg til å le mye og det  hjalp til og gjøre filmen ikke så dirty på en negativ måte, men som sagt det var litt dårlig manus hvis du skal se helheten i det. 

Kjemien 
Som jeg sa så er filmen spesiell, og da er selvfølgelig kjemien dems spesiell også. Min mening er at det var kjemi der, og jeg syns dem ikke kunne ha valg noen bedre skuespillere til filmen. Dakota var perfekt til rollen som Anastasia og james måtte endre dialekten sin helt, og bare det syns jeg er imponerende, så der for dem en 6 av meg. Karakterene var som tatt ut av boken.   

Aldersgrense 
I USA hadde dem 18 års grense på filmen. mens her var det 15. Jeg håper virkelig at ingen under 15 for tilgang til å se denne på kino, for vanlighvis i 15 års filmer kan du i følge med en voksen se denne som 12 åring, så nei er uenig der. Min mening er at den burde egentlig ha hatt 18 års grense her i Norge. 

Jeg kommer til og se de andre filmene hvis det kommer andre filmer. Hva syns du om filmen og hva er din mening ?

Lyst på flere lesere på bloggen din. bli på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts


14

så den i går å jeg er mye enig i det du skriver her :) Lurer veldig på om det kommer flere filmer etterhvert.

Hun som skrev bøkene ville jo egentlig lage en twillight bok, men så måtte hun endre det til mye sex. Og hun sa også at hun kom til å trekke alt om de endret på manuset. Som var meningen at det skal taes rett ut fra boken. :)

Jeg ELSKET boken og elsket filmen ENDA mer!!! Gleder meg utrolig mye til de to neste filmene <3 <3 <3

Dette er absolutt ikke en film som står på min liste. Har nok ikke sans for det. Lest litt av boka og skal verken les den igjennom eller se fimen. Blir nok noe action med kjøring på film for min del :P Men alle ar forskjellige smak. Og spennende å lese andre som har sett den. Synes du legger det frem på en fin måte. Selv om dette ikke er noe for meg var det moro å lese "anmeldelsen" din.

Jeg likte den veldig godt :) Likte at det var mye humor + at begge karakterene var veldig godt valgt. Håper det kommer fler. Virker jo som om de har lagt opp til det..

Jeg har så mange tanker rundt denne filmen om jeg skal gidde å se den eller ikke ettersom den har fått dårlige terningkaster og slikt men tusen takk for at du delte dette! :) Tror jeg kanskje skal gi filmen en sjangse! Skader jo ikke.

Ta gjerne turen innom bloggen min >>> sunnnyy.blogg.no

Har ikke sett filmen, men skal se den, selv om forventningene er veeldig lave. Jeg har lest litt av bøkene, og fikk nok av det lille jeg leste. Dårligere forfatter skal man lete lenge etter! Men hver sin smak :) Håper bare at folk innser at det finnes mange bedre filmer der ute som er verdt å bruke penger på. Syns denne filmen har fått mer oppmerksomhet enn den fortjener.

Ha en fin kveld videre :)

Jeg så den ista, likte den veldig godt :)

Var å så den å går kveld med ei venninne...vi har begge lest bøkene og var ganske spent på filmen. Vi syns begge filmen var morsom og bra. gleder oss til neste og håper den kommer neste år slik eg leste et sted at den skulle.. :)

Jeg har bestemt meg for å ikke se den for jeg tror jeg blir skuffa i forhold til boka.

1.jeg HATET filmen, det var SØPPEL!

2. det er IKKE bdsm, hverken i boken eller i filmen

2a) i filmen er ikke lett kink en gang, det er over romantisert søppel som hvilken som helst annen drittfilm jeg ikke ser på

2b) i boka var det direkte mishandling og lett kink. langt ifra vikelig bdsm.

3. de fjernet alt av relevanse omtrent fra boken, fjernet mye av de beste scenene. klærne var het på tryne feil, leiligheten til ana og kate var dog noe lik boken. mens christian sin leilighet var lagt opp feil, ut i fra det de sier.

4. de kysser hele tiden og av ingen grunn i filmen, det finnes ikke i boken

5. huff, dyrt søppel!

Jeg elsket filmen. Syns den var meget lik boken, som den da skulle. Det var IKKE mishandling i boken som Pinkie Toxic skriver!!! Det alle glemmer er at det faktisk er en kjærlighets historie mellom Christian og Anastasia. Gleder meg enormt til de neste to filmene. De begynner å spille inn "Fifty Shades Darker" nå i juni. Jeg likte filmen så godt at jeg allerede har sett den 2 ganger.

Jeg tror at denne filmen har blitt så mye hypet opp på forhånd at skuffelsen er større. Jeg har hverken lest bøkene eller sett filmen, har ingen planer om det heller nettopp på grunn av all den PR'en den har fått i tillegg til at det ikke er helt min smak.

Men jeg syns det var morro å lese anmeldelsen din :)

Elsker filmen og har nettopp begynt på boka, ble avhengig etter å ha sett filmen!gleder meg som en liten unge til resten av filmene kommer!

Jeg synes filmen var sexy, litt dristig, humor å elsket skuespillerne. Anastasia fikk meg til å flire endel :)

Det som var aller best var at det ikke var mange fjortisser der jeg var å så den. Så det var ikke så mye fjortiss greier.

Jeg har lest alle bøkene unntatt den nyeste og jeg elsker dem. Gleder meg masse til de neste filmene kommer for det gjør de garantert med den avslutningen :)

Skriv en ny kommentar