Nå har jeg vært flink

Nå syns jeg kan skryte litt av meg selv. Forgie uke leverte jeg 15 søknader rundt omkring her i Gjøvik. Tok på meg jakka, skrev ut både åpen søknader og CV, og tok på meg oppdraget å gikk rundt å levere søknader. 

I morgen  blir det flere åpne søknader til forskjellige steder så jeg håper jeg snart får napp på en jobb. For det føler jeg er noe jeg virkelig fortjener. Jeg skal også prøve på og få litt flere referanser, for det har jeg lært er viktig hvis du skal søke jobber 

Ønsk meg lykke til hehe 

Lyst på flere lesere på bloggen din ble med på denne gruppen her og ta med dine blogg venner med på det og så skal du se at du får flere lesere 

https://www.facebook.com/groups/408941662547486/?fref=ts


10

Lykke til! :)

Lykke til! Gjorde nylig det samme og fikk tilslutt napp. Ha tålmodighet så går dette bra!

Jeg liker bloggen din! Krysser fingrene for at du får jobb fort som en vind :) Er spent på å høre hvordan det ender, eller hvor DU ender :)

Lykke til! Er på samme rekke her! Leter etter jobb med hjelp fra NAV :) Håper du finner en jobb snart da! ;)

Lykke til :)

Så flink du har vært i motsetning til meg da. Klarer ikke skrive en bra Søknad og CV så vet ikke når jeg kommer til å få min første jobb. Trenger virkelig jobb, nå som jeg snart kan kjøre scooter :) Håper du får en jobb, skal virkelig sette av en søndag og skrive søknad og CV.! stå på :)

Have a great week! =)

Det er litt av en jobb. Jeg har selv vært gjennom det. Jeg ønsker deg Lykke til <3 og håper drømmejobben banker på døra!

Herlig innsats! Og ikke minst, modig! :)

Stå på videre og masse lykke til :)

Å Gud hjelpe meg.....

Det finnes ikke ord... Rett og slett målløs.... 😲🔫

Skriv en ny kommentar