Når ting ikke går din vei

Uff trodde ikke at dette skulle gå så inn på meg, men det gjorde det. Jeg var på visning på en leilighet. En utrolig fin leilighet, og jeg så får meg at jeg kunne sette meg til ro der å bo der og ikke tenke på at jeg blir tett i bringa pga vegg til vegg teppe. Og alt det andre som er en den leiligheten jeg har nå . Jeg tørr ikke å slippe ut katta mi fordi hus eierens katt ikke er kastret og slåss mye. Så gud vet hva salgs sykdommer den stakkars katta kan ha.

Det Værste av alt var det at jeg hadde en god følelse om at jeg kom til og få den og gledet meg til å høre at vi har valgt deg, men det ble ikke slik. Jeg vet jeg burde ikke tenke slik og det kommer flere sjanser, men det er jo ikke bare det som surrer rundt i hodet mitt

Det går heller ikke bra med jobb fronten, og noe jeg ikke vil er å havne i den ubelansen jeg hadde før jobb kurset med seine legge tider  og surr med mat vanene. Jeg er jo tynn nok som jeg er.

Jeg føler jo selv at jeg har gjort en god jobb, og jeg kunne ikke ha laget et bedre søknad og CV,  men alikevel ser jeg andre i jobb klubben som får opp til flere intervjuer og opp til flere jobb muligheter,  mens jeg ikke får et eneste intervju en gang. Føler jeg bruker så mye energi for ingenting og det blir en negativ boble i huet mitt.

Så akkurat nå føler jeg meg litt nede dessverre , men godt jeg har vakringen min Nala til å trøste meg litt

11

Ikke gi opp. Har vært i din situasjon selv og det er vanskelig, men det blir lettere. Det er bare å sende inn søknader, så får du napp ett sted!

Er vanskelig å få seg leilighet. Er der selv også!

Bare stå på! Du klarer dette! 😊

Det går din vei snart vet du :) <3

UFF, ikke gi opp! Det må jo snu!

Ikke gi opp, du finner sikkert snart noe ;) Stå på :)

Jeg forstår godt at det ikke er så greit å føle at ingen har bruk for seg. Men stå bare på det er en jobb for deg også der ute. Krysser fingrene for at dte skal ordne seg for deg.

Ikke noe god situasjon! Men det er alltid ett lys i tunnelen, plutselig snur det;)

Vanskelig å være tålmodig. Men det ordner seg nok snart =)

Jeg er helt sikker på at du kommer til å få en flott jobb og få en fin leilighet kjære bestevenn, ingenting er umulig for den som tror! :)

Det er når du gir opp at du drukner, husk på det jeg sa til deg, hold øynene dine rettet mot Jesus, så vil problemene dine aldri synke deg :)

Vær sterk, støtter deg :)

Har lagt ut den første videoen på bloggen min nå, og trenger tips til hva senere videoer kan handle om?

Nei, det der er ikke Nala :P Nala er rød og langhåret :D Morsomt at du har samme navn på di som jeg har på en av min. Min er kalt opp etter løve pga manken ho da

Det er leit å høre at du går i kjelleren nå. MEN ang leilighet. Joda, den var nok fin, men ikke den rette for deg. Derfor fikk du den ikke. Det blir jo ofte en del ledige på våren, dette er en fin tid å se som om etter. Masse lykke til

Jobben ja. Uff. Din CV kan ikke sammenlignes med andre. Det handler mer om erfaring. Har du prøvd å levere åpen søknad rundt om? Ofte er det et godt virkemiddel, men jeg vet jo ikke hva slags jobb du er ute etter så kan jo hende de ikke passer deg. Den rette jobben kommer, med litt jobbing noe jeg tror du gjør en fin innsats i. Men skjønner det er tøft å gå å vente. Frivillig jobbing i påvente kanskje? Bare en ide. Da har du noe å gjøre i alle fall.

Kjipt når det er sånn. Det er ihvertfall ingen som er så god til å trøste som en katt- det vet jeg av erfaring! Lykke til med både jobb og ny leilighet!

Skriv en ny kommentar