Ekstrem makeover

Jeg må ærlig si at jeg har aldri turt å vise leiligheten min, og det er det mange grunner til. Men hoved grunnen er vell det at jeg har ikke vært den personen som har vært flink med å rydde. Det skal endres på. Det sies at man har det slik huset ser ut. Kan hende det ikke gjelder alle, men er sikker på at det er slik i fleste tilfeller. For meg er det så sant man kan få det til. Da jeg sleit som mest, var leiligheten min som en bomba horehus (ordtrykkk). Nå er det skinnene rent og jeg smiler fra øre til øre. Herlig er det

Her ser dere sofaen og bordet. Helt ærlig så trenger sofaen min en rens. Men det står på planen. Det er her jeg sover, så jeg hadde egentlig hele tiden sofaen som sovesofa. Det skal endres. Hver gang jeg står opp skal dyna og alt sove utstyr ned.

Jeg har også ryddet hyllene, og gjort det mye finere en det det var. For før var det bare helt kaos.

Så er det badet. Hvor skal jeg begynne hehe.

Jeg har vasket klær til den store gullmedaljen. Når det var på sitt værste, var kles bunken høyere en vaske maskinen (flaut)

Klesskapet hehe må le. Jeg har aldri klart å lukke skapene igjen helt siden jeg flyttet hit sommeren 2013 . Det har rett og slett bare vært så mye kaos der at det har ikke gått an helt til nå, og se så fint det ble.

Så var det kjøkkenet. Det var det mest kaotiske stedet i leiligheten. Ikke rart siden jeg gjorde det til kjøkken og roterom. Ikke nok med det men det har Vært maur og banan fluer også.

Jeg tok alt ting som tilhørte huseieren, og tok det i garasjen hans som vil si ganske mye.  Som et utrolig slitt teppe og bilder. Hvis man skal sammenligne før og etter så er det ikke gjenkjennelig. Det var også veldig mye som var under bordet og som dere ser er det veldig forminsket nå. Det var omtrent halve gulvet før.

Dette er bak kjøleskapet. Det var her det fæle teppet og bildene var som jeg har tatt vekk. Jeg tok en stol og satte mikrobølgeovnen der i stedet. Siden før så var den på gulvet.

Her er det nesten helt perfekt. Jeg har bare oppvasken igjen og som dere ser, er ikke det mye. Her har jeg vasket inni og utapå skapene. Organisert det som er inni, slik at det er lettere å finne ting jeg skal ha. For å si det slik dette skulle jeg ha gjort for leeeenge siden.

Hva syns dere ? Jeg syns det er helt herlig.

Til deg som sliter. Det er du som bestemmer åssen du skal ha det. Det hjelper å rydde i huset og ha orden omkring deg.

'


16

Ser veldig fint og hjemmekoselig ut :)

Såå flink du har vært..

Så bra at du føler at du har det bedre da :)

Det ser veldig fint ut!

Men hva er grunnen til at du ikke har seng? Ikke plass? Det hørtes veldig slitsomt ut å rydde opp og ned senga hver dag... :)

ingrid: hehe fordi det leiligheten jeg bor i har kun 3 rom. Stue, bad og kjøkken. Og leiligheten er på 30 km. Oppsette i leiligheten er egentlig helt på trynet, for først kommer du inn i stua så badet og så kjøkkenet. Så må igjennom badet får å komme inn til kjøkkenet. Pluss i Tua er det teppe som ikke er bra merker jeg er tett i bringa. Pluss at det er kjempe vanskelig å rengjøre det

Det er sant -som vi er inni oss sånn ser huset ut også....er huset rotete føler vi oss litt rotete og kaoesete i hodet. Noen er mest kreativ slik, de som sliter blir enda med sliten og kanskje stresset av det. orden er ofte det som hjelper :)

For en innsats

Ikke alltid så mye som skal til! Hjelper nå i vertfall å ha det rent og ryddig rundt seg, gjør mye for trivselen:))

Enig, alltid deilig å få ryddet :)

Maiken Julie

Så koselig du har det. Er ikke så mye som skal til for og få det koselig og ryddig.

så fine bilder! alltid herlig å rydde bort litt!

Alltid deilig å få ryddet bort litt, ingenting er bedre enn å ha litt orden rundt seg! :-)

SÅÅÅÅÅ FLOTT :) Ja du kan trygt klappe deg sjøl på skuldra og kose deg nå... Bare husk å holde det sånn, ta klær, oppvask og husvask etter hvert. Sett av en dag i uka til bare vask og rydding... Det er så mye koseligere å bo der da :) Ja detta var flott :)

21m00nb0ng påinstagram

Så utrolig fint du fikk det!:D jeg er helt enig i at rydding er bra når man endelig får det gjort:P Jeg hadde en sånn heftig rengjøring igår natt og igår og jeg føler meg såååå mye bedre nå!! Jeg var så frustrert å sinna, og da vasket jeg isteden for å bare klikke helt hehe, terapi nesten ;) det ble så fint og rent i hele leiligheten at jeg fikk en ordentlig mestringsfølelse!:D

Helt sant! Det syns som regel rundt seg hvordan man har det. I så fall på meg! hehe..

Skikkelig trivelig der !

Så fint, og så bra du tok dæ tid til å rydde :)

Alltid flott å ha det ryddig. * Æ e ekspert på å ha det ryddig- litt for mye kanskje også*

Nydelig leilighet du har da :) Ikke noe å skjemmes av :)

Skriv en ny kommentar