Jeg synger I Can't Make You Love Me

Hei folkens. Da var det å tide med en ny cover ta meg. Jeg er ganske fornøyd med denne sangen her. Jeg kunne kanskje klart litt mer innlevelse hvis musikken var med, men tonene går for høyt for meg, og jeg ville gjøre min egen versjon ta denne nydelige sangen. Pluss det var noen små toner som sprakk bittelitt, men bortsett fra det. syns jeg klarte det fint.

Hva syns dere ?


5

Lise Liljan

Hei Kim Danial!

Jeg tror jeg er ditt største fan. Jeg har lest bloggen din lenge lenge å jeg synes alltid at videoer du lager er oppmuntrende på en grå å litt kjedelig dag. Du er et forbilde fordi du kom ut av mobbing og tørte å stå mot mobbere å satt foten ned! Siden du er mitt forbilde har jeg noen forslag til video du kan lage, liksom emne til dem da. Det er tydelig at du kanskje har en syndrom, men du er allikevel så kul og det er så viktig at vi i samfunnet får fokus på at de som er annerledes også kan være de beste menneskene her på Norge. Kan ikke du skrive litt om hva som er annerledes med deg? Kanskje en video om det? Det blir en personlig video som jeg vil glede meg masse til å få se på. Jeg liker videoene dine veldig masse også! Kanskje den kan hete noe litt kult på engelsk. "A different me, but I'm cool, let me be." Det tror jeg hadde blitt en fin tittel. Eller noe du velger da. Jeg synes du er flink på å velge tittler på video. Iblant føler jeg meg annerledes og det blir litt alene men videone dine hjelper meg veldig mye og også veldig ofte. Det føles liksom ut som vi er gode nesten bestevenner når jeg ser på videoene dine og det føles bra når dagen er sjip og lei seg. Jeg håper du tok forslaget mitt alvorlig å kanskje tenkte litt på det.

Klemt fra ditt største fan <3 <3

Hei Kim!

Nydelig sang. Du har en fin stemme. Liker bloggen din!

Kjempe flink og kjempe skjønn! Stå på videre:)))

Ha en fin dag videre, gjerne sjekk ut bloggen min<33

Hei, stemmen din er bare fantastisk.. Du har en ren og god flyt i stemmen når du synger. Det som jeg tenker da er at kanskje få mer kontroll på den, da tenker jeg kontroll på hvor du bør synge mer på og hvor du bør synge mer lavere igjen. Men du har absolutt et godt utgangspunkt med dette. Stå på videre! =)

Jeg er så kritisk når folk covrer denne sangen.. for den er rett og slett av de nydeligste sangene skrevet noen gang.

Engelskuttalen din kunne vært litt bedre..og du kunne holdt tonene litt lengre..ikke rushe..føler du rusher litt.

Ellers, helt ok;)

Skriv en ny kommentar