hits

Aldri hatt så lite tvangstanker på lenge

Fy søren livet mitt er herlig nå. Ja jeg har ikke en jobb, og kunne ønske jeg hadde det. For da slipper jeg å gå på veggen av kjedsomhet som jeg føler noen ganger. Men kom igjen a. Noen av dere vet at jeg sliter med tvangstanker. Jeg har dem enda, men jeg har dem ikke daglig, jeg har dem heller ukentlig.

For de som ikke vet at jeg har slitt med tvangstanker. så gikk mine tvangstanker ut på at jeg skadet familie og venner, drepte de, jeg kom utfor en ulykke der kroppsdeler ble revet av og masse blod, tvangstanker om kreft. OSV.

Grunnen at jeg har det så bra som jeg har det nå, tror jeg faktisk er at jeg har tatt meg selv i nakkeskinnet og ryddet leiligheten min. På grunn at det er faktisk er sant at du har det slik leiligheten din ser ut. Den værste perioden min da jeg trodde på tankene mine, var den tiden leiligheten min så skikkelig rotete ut. Nå er det jo skinnende rent og jeg har ikke hatt det bedre psykisk.

Jeg kommer nok alltid til å slite med tvangstanker. siste tvangstanken min var på mandag. De tankene gikk ut på at personen og hunden foran meg skulle bli påkjørt av en bil, og hunden ble revet opp og døde. Det skjedde jo ikke. Jeg vet nå etter psykolog timene, at mine tanker kommer ikke til å skje.

Så til deg som sliter. Du har kanskje ikke så mye energi, men prøv ditt beste, ta litt om gangen Dette vil du klare. Rydd der du er og du er et steg videre til et mye bedre liv som du virkelig fortjener. JEG ha troa på deg. Ha troa på deg selv. Du er din egen herre over deg selv.


9 kommentarer

Camilla Heindorf

15.04.2015 kl.17:06

Så bra. Håper det fortsetter.

Våkenanemone

15.04.2015 kl.17:09

Takk skarru ha, danian! Det ga meg styre til å begynne å rydde i det bomba huset her!

cuskima

15.04.2015 kl.17:42

så flott.....veldig bra å høre -da blir vi glade på dine vegne :)

15.04.2015 kl.18:08

Hei, så flott du har det bra for tiden. Jeg tror at det du opplever med ryddig hus, ikke er fordi folk nødvendigvis har det bra om husene deres er ryddige, men fordi et ryddig hus er lettere å forholde seg til. Mindre stimuli, mer orden og mindre kaos, og da påvirkes hodet også..

Tiril-Marie

15.04.2015 kl.19:47

Så bra! Lykke til videre. :)

sussifoto

16.04.2015 kl.09:22

Så bra at det går bedre! :) Super nusselig pusekatt du har der. Ønsker deg masse lykke til videre!
Så fint at du har fått det bedre:-))Ønsker deg en fin dag<3

Lise

16.04.2015 kl.20:51

Så utrolig bra :) Ønsker deg masse lykke til videre :)

Ønsker deg en riktig god kveld videre og kos deg med det du skal :) stikk gjerne innom bloggen min og du har tid og mulighet :)

Victoria Charlotte

21.04.2015 kl.01:06

Så bra, håper solens gode energi gjør deg godt om dagen :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv