Dette skal jeg spare til

Ikke nok med at jeg har det rent hjemme, og har det bedre psykisk, men jeg har begynt å bli utrooolig flink til å spare, på tross at jeg får livsopphold av nav.

Jag sparer til mye jeg nå. I august skal jeg og min søster til ADHD treff i drammen. Er snart helt ferdig med sparingen der. Jeg har også bestemt meg at jeg må også ta vare på meg selv, og skal da spare til onkelige sko og sandaler. Så jeg gikk på CC her om dagen å prøvde på meg sko og sandaler.

Jeg sliter dessverre med litt vond rygg og er i tillegg litt plattfot. Pluss at den ene foten min tåler ikke sko varme. Da hovner den seg opp og jeg får ekstremt vondt. De jeg fant var ikke de billigste, men når jeg tok på med de skoene dere ser på bilde, ble ryggen min med en gang lettere, og jeg hadde ikke så mye tyngde. Helt fantastisk var det. 

Det er også andre småting jeg må spare til og hvis jeg ikke får reparert dataen min på et hvis, må jeg bare spare til en ny en.

Hva med dere. Er du flink med å spare ?6

Smarte ting og spare til :-) Jeg er flink til å spare om jeg må og hvis det er snakk om en reise, ellers er jeg egentlig ikke noe særlig flink!

Jeg er urovekkende dårlig til å spare, men jobber med saken. Det blir fort litt mange sjokoladeboller på Shell, gitt :)

Ecco er det beste som finnes! En investering for føttene! Jobber selv i en ecco shop. Ecco O2 skoene er fantastiske (de grå skoene på bilde) Har selv 2 par :-)

Jeg er vel ikke flink til å spare egentlig... :( Bruker opp penger veldig fort, men prøver å gjøre det i hvertfall :)

Ha en fin torsdag! :) (Blir utrolig glad for titt innom min blogg. La nettopp ut mitt første sponsede innlegg)

Utrolig fine ting å spare til! Jeg er ikke flink til å spare i det hele tatt, og har en tedens til å bruke opp mesteparten med en gang det kommer inn på konto.

Greit å ha noen gode sko, som føles komfortable for både føtter og rygg! Det er godt du får spart. Uten å skryte meg opp i skyene, selvom jeg føler jeg gjør det, er utrolig flink til å spare. Jeg jobber og setter penger inn på høyrente konto, og hver 1. Januar , setter jeg inn maxbeløp på BSU. Så vil si jeg er ganske så flink på akkurat dette. Får til og med en økonom til å sette opp regnskap for meg. Så kan ikke klage :)

Skriv en ny kommentar