Gått ned 3 kg (46 kg)

Noen av dere som har lest bloggen min lenge, vet det at jeg sliter å gå opp i vekt. Jeg veide før 49 kilo. Nå veier jeg dessverre 46 kilo. Jeg må være ærlig å si at jeg ble litt sjokkert. Jeg er tynn nok i fra før av. Jeg trenger ikke å gå mer med i vekt. Jeg skal jo gå opp. Skulle jo ha veid over 60 kilo.

Men jeg har en glad nyhet blant det triste. Viktig og se positivt i alle situasjoner, selv om det er mer negativt en positive. Jeg har begynt å lage mer mer mat. altså middag. Jeg må jo prøve. Det med mobbingen med restaurant og matfag er jeg jo ferdig for lengst, og jeg vil ha alt vekk. Jeg vil jo like å lage mat igjen, og nå har jeg jo det mye finere rundt meg. Det kan også hjelpe litt på.

Så jeg gjir ikke opp. Dette skal ikke psyke meg ned


5

men hva du spiser spiller jo også en rolle for hvor mye du klarer å legge på deg...du er jo høy.....så du må regne ut hvor mye du trenger pr dag....og spise godt og slikt som metter deg ;)

Lykke til :D

Lykke til, dette klarer du!

Hmm, ikke bra. Du kommer deg nok opp igjen :)

Synes ikke du skal fokusere så masse på dette. Har vært der du er nå sjøl. Og det var ikke greit nei. Men jo mer du fokuserer jo verre blir det faktisk

Har du fått en sjekk av stoffskifte ditt? Det kan bølle og dermed har innvirkning på vekta. Ellers hadde jeg bedt om kostveiledning som legen din kan henvise deg til. Få hjelp og oppføling der kan være god nytte. Dessverre fikk jeg aldri mulighet til å prøve dette sjøl. Viste vel for liten på den tiden.

Og til sist, ikke la ette knekke deg. Du kan ikke gjøre så himla mye med vekta, annet enn å prøve å i det minste ikke gå ned

Du skal se det kommer til og gå så bra så til slutt.

Det er ikke så enkelt bestandig og det er ikke bestandig det går den veien man ønsker men det går alltids bra til slutt det er bare å fortsette og stå på. Og ha troen på at du kan få det til. Har stor tro for at du kommer til og få det til det trengs nok bare litt mer tid. Og det at du er begynt og like litt mer og lage mat er en bra start.

du får ha lykke til videre.

Skriv en ny kommentar