Legen

Denne uka her er det mye på time planen. I går var jeg hos tannlegen. Hadde mindre hull en det jeg trodde haha. I dag var jeg hos legen, og i morgen skal jeg på DPS. Uansett hos legen tok jeg opp masse forskjellige ting som vekttapet. og det med at jeg er litt plattfot og har litt plager i kors ryggen, så har vært på nav og søkt litt hjelp ang onkelige sko med hjelp av min fast lege. Tok også noen blod prøver  

Badevekta mi viser litt feil. Jeg veier 47,5 og ikke 46,5, men jeg har allikevel gått ned 3 kilo, som er veldig mye til at jeg veier så lite som jeg gjør. Jeg og legen ble da enige om at vi skal følge dette litt opp og skal ta ny kontakt med henne om 1-2 monender. Jeg har jo blitt litt flinkere til å spise. så får se etter den tid. Skal nok nevne det med vekten på DPS i morgen også.

Ellers nyter jeg det flotte vår været vi har fått nå.Hva gjør dere ?4

nyter dagen :D

Du veier nok litt lite. Håper det blir bedre neste gang for deg.

Ha en fin dag :)

Samme har jeg slitt en del med, men jeg går verken opp i vekt eller ned.. litt irriterende! er 24 år og veier bare 44 kg... sinnsykt lite med andre ord, men er ikke sykelig tynn ifølge legene! (heldigvis). Så forstår virkelig hvor tøft det kan være i den sitvusjonen! Lykke til videre! :)

Skriv en ny kommentar