Hatt noen harde dager

Hei kjære lesere. Jeg har hatt noen harde dager, og noe vet jeg grunnen til, mens andre ikke. De jeg vet grunnen til er det med vekt tapet. Jeg har begynt og spise litt mer, men det ser ut til at jeg alikevel går ned i vekt. Jeg er også ofte små kvalm. Veldig ekkelt følelse som er vanskelig å beskrive. Det med at jeg går ned i vekt og ser jeg de dårlige resultatene i speilet. Ribbeina syns litt mer og jeg føler meg ikke vell i det hele tatt.

Jeg har også nå endelig klart å slippe katten min ut, men da kommer det nye tvangstanker som jeg må lære å håndtere. Selv om jeg vet åssen jeg gjør det er det litt vanskelig av og til. Særlig de nye som jeg ikke er vangt til å ha. Men endelig er det slik at det er på bedringens veg.

Det har også vært slik at jeg har nå valgt å gjøre det slutt med et vennskap. Selv om det ikke er så ille siden jeg har følt det lenge at jeg har vokst vennskapet fra meg, blir det på en måte det, siden alt dette skal skje på en gang. Hvorfor jeg har valgt å legge ned vennskapet er fordi jeg føler den personen drar med ned psykisk og hun baksnakker meg noe jeg har hatt på en følelse av noen år nå. Siden hver gang jeg har besøkt den personen, er det bare baksnakking.

Men nok om det. Jeg følte jeg måtte skrive det litt ut. Kanskje det kan hjelpe meg og føle meg litt bedre. Det er andre små ting og, men jeg behøver ikke å nevne de.

3

alt ordner seg til slutt <3

Håper du føler deg betre snart :-)

Få i deg MASSE banan, da går du opp i vekt! Den er kjempe fet frukt som itilegg er veldig godt, noe som gjør at det er lett å få i seg! :) Samme hva det er så lenge det inneholder banan. Det letteste å få i seg når man har dårlig matlyst er bananmilkshake. DRIKK det flere ganger om dagen i noen måneder så skal jeg si du går opp i vekt! Jeg hadde store problemer med å gå opp i vekt før til jeg fant ut dette og drakk bananmilkshake i flere måneder! Jeg forstår din situasjon og frustrasjon men dette er virkelig en "mirakel-kur" Du kommer til å se resultatet etter 2 måneder, kanskje før!

Så vil jeg si at det er bra du kvittet deg med den idioten av en "venn"! Du fortjener å finne en som setter pris på deg som person, en som vil støtte deg og være der for deg!Det er det som er en ekte venn! ♥ stor klem til deg!

Skriv en ny kommentar