Føler meg så slem

Noen ganger så må man gjøre tøffe valg. Selv om det føles det nesten tar livet av deg. Du føler deg Kanskje egoistisk og energien din debber av og du bare har lyst til å gjøre om alt. Men jeg har lært det ærlighet varer lengst.

Dette skrev jeg på facebook statusen min i går da jeg avsluttet et vennskap som har vart i over 6 år. Dessverre gikk det ikke som planlagt, for jeg følte den personen fortjente å vite hva jeg følte. For hadde det vært omvendt ville jeg at den personen som hadde følt det samme skulle ha gjort det samme over for meg og det er  fortalt meg sannheten, men slik er det. Alt kan ikke gå på skinner her i verden.

Så lenge jeg forsatt klarer å respektere den personen jeg ikke er venn med lenger, har jeg kommet langt etter min mening.

Selv om jeg føler meg slem og føler meg egoistisk, så var dette til bunnen og sist et riktig valg. Det jeg kan gjøre nå er å bevare de gode minnene jeg har hatt og glemme det negative, tilgi og gå videre med livet mitt.

Kroppen min kommer nok til å være sliten en stund for jeg fikk dessverre litt angst siden det ble en intenst avslutning på helgen. Men herre min hatt hehe. Det positive er at når jeg ser helheten av helgen, er det den beste helgen på lenge.

Vi snakkes senere i dag. Det var godt få ut noen ord ut ifra kroppen.

4

Huff, men høres ut som det rette valget gjort på en ordentlig måte! :)

Du er modig,ikkje alle som tør å gjøre noe med problemet, og det er bedre å si det som det er slik at både du og den personen det gjelder vet hva som skjer, mange gjør ikke noe, og ingen vet riktig hvorfor den andre ikke tar kontakt...

Livet er desverre sånn at man får og mister venner. Det er bra at du klarte å ta ett valg. Du kommer sikkert til å finne en ny venn snart som er mye bedre. :)

bedre med gode venner enn bare en sirkel med venner som ikkje løfter deg opp

Skriv en ny kommentar