Min Historie med dyr

Nå skal jeg fortelle noen av mine historier med meg og dyr  og begge er fra min. Barndom dette er fortsettelsen ta dette innlegget ADHD + Dyr = Sant

Historien om meg og hesten Iris
Da jeg bodde i Oslo, var jeg to ganger på noe som het Onkels Gård. Der ble jeg  og en hest Iris bestevenner. Jeg vet ikke hva som skjedde mellom oss, men om at vi delte en bånd var det ingen tvil om. Alle kunne se det. Hver gang Iris så meg i stallen gjorde hun alt for å få min oppmerksomhet, og jeg kunne kose med henne som  ingen andre kunne. Det var bare jeg som fikk lov. Ikke en gang eierne fikk lov til å gjøre det jeg fikk lov til å gjøre med  henne.

Så flyttet jeg til Gjøvik. Men Gjøvik hadde ikke den ordningen med at  de kunne dekke utgiftene slik at jeg kunne dra på Onkels Gård. Så jeg fikk ikke sett henne mer. Ikke for det Onkels gård var i Snertingdal som er 30 min med bil fra Gjøvik. Så jeg kunne besøke henne. Men jeg tok meg ikke tid. Jeg fikk også høre det på skolen av folk som bodde på Onkels Gård at Iris var  deprimert for hun savnet meg, og så klart jeg savnet henne.

Desember 2013 fikk jeg vite det at hun hadde brukket begge beina og måtte avlives. Hadde jeg vist det 2 uker før. Kunne jeg ha fått sjansen til å ta farvell. Det fikk jeg dessverre ikke, men hun kommer alltid til å være i hjertet mitt.

Dette er Iris

Historien om meg og katten min Missy
Da jeg flyttet fra Oslo til Gjøvik, så ventet det meg en overaskelse. Jeg fikk en katt. Jeg kalte henne for Missy. Jeg vet ikke åssen det gikk til seg, men jeg og hun fikk også en sterkt bånd  til hverandre. Det var som hun valgte meg, for min søster fikk også en katt, og Missy kunne velge hvem som helst, men hun valgte meg, og hver natt skulle hun abselutt passe på meg. Hver natt skrapte hun på døra og skulle sove hos meg. Hørte jeg henne ikke ble hun sur på meg, men når natta kom var alt tilgitt og hun skulle passe på meg igjen.

Hun var litt spesiell, for hun skulle slikke meg ved øret, og noen ganger inni øret, og her kommer det rareste. Før jeg hadde Missy fikk jeg indre ørebetennelse hvert år, men etter Missy har jeg aldri hatt indre ørebetennelse, og dette er snart 11 år siden.

Men jeg skulle ikke ha henne lenge. Plutselig en dag kom en nabo å ringte på døra og spurte om dette var min katt og hun så ikke bra ut. Møkkete og med en gang kunne hun ikke gå på bakbeina. Vi bestemte oss får å dra til vetrinæren og jeg vugget henne og trøstet henne hele vegen

Det så ut som det skulle gå bra helt til vetrinæren skulle prøve å mate henne. Hun klikket helt og sa det at hun måtte bli avlivet. Jeg ble helt knust  jeg klarte ikke å spise. Så mamma måtte skaffe meg en ny katt.

Missy ble nok hardt mishandlet og hadde det ikke vært for de som mishandlet henne, kunne jeg ha hatt henne lenger. Men jeg kan ikke tenke slik. Jeg vil heller tenke på den tiden jeg hadde med henne og hvor flott bånd vi fikk og at den alltid vil være i hjertet mitt.

Fikk bare hatt Missy i 4 monender. Men de monendene  vil jeg alltid ha i hjertet mitt

Missy og Iris vil alltid ha plass i hjertet mitt Jeg vil ta vare på de flotte minnene. De var med på å skape den personen jeg er i dag. Omsorgsfull og evnen til empati.

Dere har jo sett bilde av Nala, men her er et av meg og henne

Det er flere små historier, som at jeg fikk en katt som var kjempe skeptisk til nye mennesker, men er nå en helt annen katt. Jeg fikk en hund til å spise mat fra hånden min noe den aldri hadde gjort med mennesker før.

Hva er deres forhold til dyr ?

3

Har hatt noen sære forhold til dyr.

Fikk skikkelig god kontakt med en hjort, så gikk i skogen hjemme og hun kom med en gang og vi kunne Være sammen lenge, hun fikk kalv, og jeg fikk komme innpå kalven, fikk også melke henne! Hahah

Jeg har en hund og en katt med epilepsi, så det er noe eget oss tre mellom også.

I afrika sov jeg ute i skogen og en gepard kom og la seg 3meter fra meg og sov der resten av natten sammen med meg.. jeg sov ikke, jeg var mer opptatt av og ikke bli tatt! Når solen kom opp, bykset den opp og løp, hørte myye hyl g skrik før den kom tilbake med en drept vilsvin baby i munnen og la den 3-4m fra meg og gikk.. såg den aldri igjen.

Har mer slike historier med dyr.

Har kommet tett innpå dyrene jeg har hatt, men har hatt så mange opplevelser med villedyr ogdå!!

Jeg har vært glad i og vært mye sammen med dyr siden jeg var liten. Har to kaniner nå, vil gjerne ha katter snart og har alltid ønsket meg hund.

For en flott hest :) Ønsker deg en riktig god kveld videre, kos deg masse med det du skal :) Stikk gjerne innom bloggen min en dag du har tid :) Akkurat nå har jeg en link runde gående på bloggen :)

Skriv en ny kommentar