Hva er deres mening om innekatt

Hei jeg har kanskje ikke noe annet valg enn å flytte til en høyblokk hvis det viser seg slik at kommunen sier til huseieren min at leiligheten ikke er bra nok. Noe det er sjanse for. (Leier privat) Pluss jeg merker at det er ikke bra for meg å bo der jeg bor nå pga at det er egentlig mye som burde bli fikset på.

Jeg skjenner jeg er kjempe stresset. For jeg må ha med katten min pga min psykiske helse og min diagnose AD/HD. Men kan min katt være lykkelig i en blokk i en 6 etasje med lite ute muligheter?


Etter jeg fikk katten min, har jeg blitt mer ansvarsbevisst. Flinkere til å rydde. Det å ha ansvar for et annet liv har gjort noe positivt med meg. Blitt flinkere økonomisk også.

De 5 første monenden hadde Jeg henne inne og det gikk jo greit. Men hun måtte jo være inne pga graviditeten. og ansvaret for kattungene.

Hva mener dere. Hva er best. Kan en katt trives inne ?

Her er leiligheten. Skal bo i 6 etasje

3

Kristina Svensson

Jeg har selv 2 innekatter (men de går ut i innheining vi har snekra ute.) Vi valgte å ikke ha dem ute pga forrige katt ble drept av reven. Men det viktigste hvis du har innekatt er faktisk å stimulere henne mest mulig. ha nok av leker, bruk tid med henne så ofte du kan og ha kattetrær (klorestativ), kanskje kattegress hvis hun liker det og prøv å lag nivåer til henne, slik at hun skal bevege seg i høyden. Feks bygge noen hyller som er solide og ikke for glatte. Jo mer hun har å utforske og kose seg med inne, jo mindre sjanse er det for at hun blir urolig og mistrives. Men innekatter trenger enda mer sosial nærhet fra eier enn utekatt, fordi du er den eneste hun ser. Utekatter har f.eks muligheten til å hilse på andre sosiale vesener i løpet av en dag. Så lenge du tar forhåndsregler kan pusen din bli meget lykkelig, tross inneliv. Lykke til :)

Mange katter er innekatter og i borettslag som dette må de ofte være inne da det er kort vei til naboen og man kan bli plaget. Noen tåler ikkje dyr. Har du spurt om det er LOV med dyr der du skal flytte?

Du kan nemlig ikkje bare ta med deg dyr med mindre du vet det er lov.

I utgangspunktet har de ikkje lov å nekte,men noen borettslag er nazi...eg har 3 hunder nemlig og flere steder fikk eg nei -eg orker ikkje være den upopulære naboen med hundene i et borettslag alle var mot dyr.

har selv hatt innekatt før i mange år...det fungerer,men tipsene til hun over her er flotte :)

Lykke til ;)

Et kommer mer ann på katten mener jeg. Han jeg har er ute katt, han hadde aldri klart og bli inne katt, da hadde han blitt deprimert, noe jeg ikke vill..

Så JEG tenker det har mye og si hun har vert utekatt Før, og hvilken personlighet hun faktisk har!!:)

Da er det også viktit med mye stimuli!!:)

En annen sak jeg også vet, en sak man får på dyrebutikken, som er egnet for katter i blokker som da er utekatter, husker ikke hva det var, eller het.. men noe var det!!:)

Skriv en ny kommentar