Må vekk. Takket ja

Jeg kan ikke bo her jeg bor lenger. Som jeg har sagt dårlig inneklima. Bestevennen min får astma anfall mye mer enn til vanlig. Jeg blir syk av og være her. Skjønner ikke at jeg har klart å bo her i 2 år. Pluss maur som biter meg. Nå skal jeg flytte. Hjernen må bare finne ut at dette er virkelig.

Kroppen min virker som har kjønt det. For er ikke så anspent lenger. Er Kankje litt forsatt, men ikke så mye som jeg var. Katta mi vil kose onkelig med meg igjen. Hun har nok kjønt at det har vært for mye for meg. Nå håper jeg snart jeg får gleden av å flytte fra denne leiligheten og til det nye

Jeg unner ingen å bo i denne leiligheten slik som den er nå. Så jeg skal nok dra til kommunen og gjøre alt for at leiligheten må endres til neste leietaker. Ikke for det den kan faktisk bli stengt noe jeg egentlig håper dessverre. Ikke slemt ment.

Her kan dere se hva maurene har gjort mot meg

Arm rygg og begna

Uansett alt er bedre en her både for meg og katten.

7

Huffda, dette ser ikke bra ut! Bra du er på flyttefot!

Fantastisk!!! Nå håper eg du finner det beste hjemmet i din nye leilighet <3

Det er dessverre så altfor mange utleiere som leier ut ulovlige leiligheter/boliger og det er de stakkars leieboere som får svi dersom det skulle oppstått brann, dårlig inneklima som fører til at de blir syke får dårlig helse og i verste fall får allergi eller astma.

Mannen min og jeg har brukt veldig lang tid på å finne et egnet bosted som er godkjent og bygd etter alle forskrifter med rømningsveier, riktig inneklima, isolasjon etc. Det er viktig at de som skal bo der skal kunne leve og bo trygt. Alle som leier skal egentlig ha det slik, men faktum er det at det er flere som leier ut leiligheter som er helseskadelige og i noen tilfeller en dødsfelle dersom det skulle oppstått brann og det ikke finnes en rømningsvei.

Godt at du kommer deg til et nytt sted slik at du får det bedre! Det er viktig. :-))

Med ønsker om en riktig god kveld!

Det finnes jo maurmiddel som er veldig effektivt? Du bør tipse utleier om det.. Er jo et forholdsvis enkelt problem å få hasen på ;)

Det er jeg fult klar over. Men det er ikke bare det. Det er generelt leiligheten i seg selv. hele oppsettet. gulvteppet. og ikke minst forferdelig Inneklima. elektroniske ting som er feil satt opp. Det er et mirakel at jeg har klart å bo her i 2 år. eneste positive er at jeg har hatt tak over hode. men det er kunn det.

Det utslettet du har minner mer om fuglelopper som kattene ofte kommer hjem med dessverre.... sett loppedråper på katten så forsvinner det nok ;)

Det så ikke godt ut :/

Skriv en ny kommentar