Ikke rart begeret rant over

Nå som det har roet seg litt, fikk jeg tenkt meg om. at det er ikke rart begeret rant over. På de siste 2 monende har det skjedd mye. Alt for mye.

Slutten av mars
Tenk dere det. Du har bestemt deg for at du skal begynne med conserta igjen. Du går på utredning. Skal ned til apoteket og sier at nav skal betale medesinen din, men apoteket sier det er en annen medesin med samme virkning stoffet som conserta og nav vil ikke betale canserta, for det er dyrere. Du føler du egentlig ikke  har noe valg selv om alle sanser i kroppen sier nei ikke gjør det. Det ender med at du får et voldsom negativ reaksjon. Som deprisjoner og mer tvangstanker en vanlig, lite livsglede, kvalme 24/7 og vektap.

Mitten av april
Det har akkurat begynt og gå bort og du har odnet med medesinene dine og byttet til conserta. Det skal bli bedre

Nå er vi i begynnelsen av mai
Du får beskjed av huseiern at brannvesenet og kommunen skal se på leiligheten ang brannsikkerhet, og han tror at de ikke vil godkjenne leiligheten. Stresset og anspentheten har akkurat slippet taket, og tvangstankene har roet seg ned. Akkurat begynt å håndtere de nye som også har kommet. Nå tror du at du blir kastet på gata.

Dette her er fra uka nå
Du får et brev om at du skal flytte noe som er flotte nyheter, men du har ikke fått tid til å roe deg helt 100 % ned med de andre problemene du har hatt. Du har svarfrist i en uke og det føler du er for liten tid. Du får ikke vengt deg til tanken. Det første du tenker. Er det lov å ha katt der. Du finner ut det er 6 etasje i en høyblokk med lite uteområder. Vil katten min godta det? Det siste du vil er å gi katten din bort for hun har blitt omplassert nok.

Du må ha nye ting til den nye leiligheten, og du stoler ikke på nav kan gi deg bistand selv om du innerst inne egentlig vet det, men du er i den negative bobla som gjør at du bare tror alt vil rase ned.

Du leter desperat etter ting på finn for du vil bare bli ferdig med dette,slik at du har ett problem mindre. Men egentlig blir du bare mer stresset for hvor mye bistand kan jeg få ta nav ? Jeg trenger så mye nytt at vil dette gå bra ?. Så dette blir bare til at du stresser enda mer stresset og anspent at du begynner å få vondt i hele kroppen på toppen av det hele

Du går til visning. Får ikke med deg ingenting egentlig. Glemte alle spørsmål. Når du er ferdig er du helt tomt for tanker. Du bare står der helt tomt og skjønner ingenting. Du går til nav. Du må snakke med veilederen din Kankje hun kan roe deg ned, men hun er ikke der.

Veiledern din ringer deg og sier hun har tid om to dager med å møte deg. Du  går til nav. Det er for mye for deg at det er veilederen din som tar avgjørelsen din for deg for du er for utslitt og stresset til å ta egne avgjørelser. Du føler deg som en levende spøkelse.

Nav hjelper deg å skrive at du skal avslutte kontrakten og at du skal flytte innen juni er omme. Dette tar du opp til huseieren face to face og huseieren sier det er greit.

Dagen etterpå er du på nav for du skal søke på de tingene du trenger. For en meling av huseieren at jeg må betale husleia. Du har akkurat klart og bli bittelitt bedre og så blir det krangel med huseieren på meling med masse misforståelser

Dette blir for mye og du er ikke sterk lenger. Du er nippet på angst anfall. Adralinet ditt er allerede for høyt, og når du er hjemme brister du i gråt. Det som reddet dagen var at du fikk klippet gresset og fikk kommet deg ut av den dritt leiligheten

Det er ikke rart at begeret rant over og det ble for mye for meg med tanke på at alt dette skjedde på under 2 monender

Nå er det heldigvis bedre. Jeg skal ta en dag av gangen.

Det kommer sikker flere harde dager, men jeg kan ikke tenke at det er fare rett rundt neste sving. Så nå må jeg ta en dag av gangen

Jeg skal heldigvis overnatte hos min far i dag og da skal jeg bruke tiden på å slappe av så mye som mulig.

3

Lene Jeanette

Jeg synes det er fælt med alt som du har gått igjennom bestevenn :-(

Men nå har du fått leilighet og jeg tror du kommer til å klare deg bra! :-) Husk på bursdagsgava du skal få av meg :-)

Og ikke glem at jeg er her for deg uansett :-)

nå ordne det seg nok snart skal du se...ha en god helg ;)

Lykke til med alt som skal skje og du skal se at alt ordner seg tilslutt :)

Skriv en ny kommentar