Hva mye sang og musikk betyr for meg

Jeg skjenner jeg savner og gå til et kor, der jeg kan slappe av og synge toner som får meg til å roe meg ned i de fleste tilfellene.

Før jeg hadde sang i livet mitt sleit jeg med utrooolig dårlig selvtillit. Du kunne bare si dust, dumming eller komme med en liten negativ tonefall til meg, så løp jeg grinende på do og gråt der en halvtime.

Men så kom musikken og sangen til meg, selv om jeg vet at jeg ikke har verdens beste sangstemme, så ga det meg noe posetift. Folk roste meg, Folk ville høre meg synge, og så kom koret Tensing.

Tensing har gjort alt for meg. Jeg kom dit som 14 åring. Den 14 årige gutten kunne ingen toner i det hele tatt. Det eneste gutten viste var at sang gjorde han glad. Jeg var kanskje ikke så flink med tonene de 2 første årene. Jeg var gjerne den som hadde fjerde tonen når det egentlig skulle være 3 forkjellige toner. som supran, gutter og alt. Men plutselig knakk jeg goden.

etter 4 år turte jeg og ta soloer, og det var en mestrings følelse jeg ikke kan beskrive. Til slutt når koret ble mindre og mindre, var jeg den eneste gutten på koret. Da gjorde jeg det like enkelt, jeg var både alt og supran, noe som jeg fikk til. var mest på alt, men var noen ganger på suprat etter som hvilken sanger vi hadde, og hva jeg likte best. Jeg til og med korrigerte dirigenten på en sang som jeg viste tonene på. For dem som lurer Supran er jente stemme for lys toner og Alt er mørke toner for jenter.

Det var nedturer der også, som at folk ikke likte meg og det gikk utover meg, men sangen og viljestryken min ang sang var 100 ganger sterkere, så det ente egentlig at de som ikke tålte trynet mitt sluttet og jeg ble. 

i 2012 fikk jeg forespørsel om jeg kunne ha en sang alene, Det rørte meg til tårer og det beste var at jeg kunne bestemme selv hvilken sang jeg ville synge. I 2013 trengte jeg egentlig tensing mest, for det var da jeg slet så mye. Men dessverre det var mange ganger jeg ikke klarte å komme meg til tensing fordi tvangstankene vant over meg, og jeg fikk også vite da at tensing ble oppløst. Det var veldig tungt.

Jeg savner Tensing eller et kor generelt. og håper når alt er på plass at jeg kan komme meg på et kor 

Her er første soloen jeg hadde


Og her er den fra 20133

Du har fin stemme, med mye potensiale. Jeg har aldri hørt de to sangene du synger her før, men det ble veldig fint sammen med piano og også i den øverste sammen med koret. Når man aldri har hørt en melodi før og ikke har noe akkopagnement til kan det faktisk være litt vanskelig noen ganger å finne ut av det man hører, når man leker og improviserer litt rundt tonene. Jeg skrev en hilsen til deg på en video hvor du satt i sengen med knærne under deg og sang en sang for en stund siden, og den melodien hadde jeg heller aldri hørt før. Husker du det? Jeg var innlogget som saafredelig.blogg.no og skrev at du har fin stemme, og så delte jeg tipsene sangpedagogen jeg hadde på videregående gav meg med deg. Du skrev "Du følger meg ikke", og så slettet du meg fra listen din. Jeg gjorde det lenge, men det hadde ikke noe med deg personlig å gjøre, men alle som skriver om sminke, klær etc for å selge det, forventer oppmerksomhet men aldri skjenker en eneste tanke i andre retninger enn seg selv, selv om jeg prøvde å vise dem oppmerksomhet. Jeg er en "ikke-person" her inne. Gav jeg råd kunne det misoppfattes, siden jeg er kristen. Bare for å kunne konsenterere meg og fordi jeg ble sliten av å høre om alles store problemer her i livet, og jeg egentlig hadde mer enn nok med å holde oppe humøret selv om ikke jeg skal prøve å løse alle "verdensproblemer" for alle andre i tillegg og for å kunne konsenterere meg om ting (som de uansett var helt uinteressert i) jeg var opptatt av (som de gav katta i) tok jeg til slutt og slettet hele "følgerlisten" min (de jeg "fulgte"; som hadde sendt meg venneinvitasjon eller motsatt). Så det var ikke bare deg jeg fjernet, og jeg hadde ikke noe imot noen av dem. For å bevise at jeg er begge to (ikkegraatnaardetregner.blogg.no og saafredelig.blogg.no, tar jeg å skriver hilsen med begge. Stå på! Du har en fin stemme! Lykke til videre.

Fint!

ikkegraatnaardetregner: Den siste der er veldig fin sang og den sang jeg helt alene. Tusen takk for at du syns det. det betyr utrolog mye for meg

Skriv en ny kommentar