dårlig legetime. Tar et skritt om gangen

Etter jeg skrev forgie innlegg fikk jeg dessverre panikk og måtte ringe ei får å roe meg ned. Hun kom og ble meg ned til legen. Jeg har dessverre gått ned 1,3 kilo, så nå veier jeg 46,2. Det ble noen tårer. For det er en måned siden jeg veide 47,5 og jeg liker ikke denne kurven som er på meg nå. Da var det ekstra godt og ha ved min side.

Etter det var det å gjøre noen ærender. Jeg syns det var stress, men jeg måtte gjøre dem. Det var veldig godt at jeg hadde med noen i begynnelsen. og så fikk jeg troa på at jeg dette kunne jeg klare det. Selv om nav kunne ha gjort jobben litt bedre slik at jeg ikke behøvde å fordele dette på flere dager, men sånn er det. For ikke gjort noe med det uansett. 

Jeg håper jeg klarer å besøke min søster å spise sammen med henne i dag. slik som det ser ut nå så er jeg veldig usikker om jeg klarer det. men som jeg sier til andre og som jeg også må gjøre. Ta et s\kritt over den andre foten og ta dt derfra. 

Vi blogges,
9

mat må en ha....så du får bare gå til din søster og spise litt...så blir det litt bedre etterhvert ;) pøv å finne noe godt du liker

Jeg var også nede i 46 kilo i 1986, etter å ha fjernet to tredjedeler av høyre lunge og ekspertene på det gamle Rikshospitalet kappet av feil rør etter operasjonen; dreneringsrøret, slik at alt pusset samlet seg opp et sted i lungeområdet. Da jeg da skulle begynne på videregående så jeg omtrent like tynn og blek ut som du gjør på bildet (selv om du ser bra ut, ikke misforstå). - Men, takket være min oldemors brors surmelkssuppe og middager etter skolen (jeg bodde på hybel hos ham), og fordi jeg også spiste matpakke i løpet av skoledagen og hadde en "hyper" gymnlærer som fikk oss til å svømme og løpe hele tiden, kom jeg meg faktisk opp på 50 kilo etter hvert. Der var jeg helt "stuck" frem til jeg ble gravid som 24-åring. De årene imellom der var det helt totalt umulig for meg å gå opp et eneste gram over femti kilo, uansett hvor mye jeg spiste, men det har forandret seg, dessverre. Skulle gjerne ha vært femti, men under femti for både deg og meg var og er skummelt. Håper legen fin finner ut av grunnen til at du går ned i vekt. Fint at du hviler og prøver å "pjuske" i deg mat du liker. God bedring.

<33333

shiininggoold

tanker går til deg. ha en fin dag da..

ikkegraatnaardetregner: Det er litt på grunn av all stresset og anspentheten, Jeg har ikke veid mer en 53 kilo. Det var det høyeste jeg har kommet, men jeg har veldig hløy forbrenning. så noe av det at jeg veier så lite kan jeg ikke noe for dessverrel,

Hyggelig å få kommentarer av deg håper du forsetter og kommentere.

Når du sier det så kommer jeg på at det har jeg også, men dessverre ser det ut som om den ikke tar "magen" min av den grunn... Men trøsten er kanskje at jeg kunne vært virkelig "smellfeit" nå hadde jeg ikke hatt høy forbrenning og ikke bare litt feit. Uansett, feit eller ikke, så er Gud akkurat like glad i en, i motsetning til hva den berømmelige "verden" er hvis man faller utenfor de riktige mål, for den. (Vi er i verden, men ikke av verden... :))

ikkegraatnaardetregner: Hel enig verden kan være grusom, men vi kan ikke tenke på de fæle personene her i verden. Det gjør bare oss enda mer deprisive. Det fins også herlige folk her ute. ta heller energien din på de. ;)

<3

Dersom du spiser normalt, så gjør det vel ingenting om du veier litt lite? Så lenge kroppen fungerer som den skal, liksom...`?

Skriv en ny kommentar