Stressende dag

I dag har det dessverre vært en stressende dag. Gikk ikke helt som det skulle for jeg skulle gjøre så mye som mulig og det hadde gått hvis ikke alt dette skjedde.

Først skulle jeg til apoteket og ta ut medesiner. Bestemte meg for at jeg ikke ville gå til det apoteket jeg pleide, men bare det var en feiltrinn i seg selv. For de måtte styre og fikse slik at jeg fikk det riktig, legen min hadde også gjort en liten feil, så de måtte fikse på det og. Så når alt var i boks selv om jeg stresset så mye at jeg fikk nesten pusteproblemer fikk jeg ikke til å signere, og det var siste dråpen hjernen bare sluttet å virke og når jeg skulle signere på nytt ville ikke armen fungere onkelig. Pluss det at jeg prøve minst 10 ganger uten hell og lykke. Til slutt når jeg endelig fikk signert det, gikk jeg gråtende ut. Tror hele apoteket varte i over 30 min.

Så var det til nav og gjøre ting der, men jeg hadde så mange ting i hode at stresset stoppet ikke

Det ente til slutt at jeg kontaktet Camilla og vi avtalte at jeg kunne komme til henne.  Det hjalp veldig. Jeg kjenner at stresset har gått ned. Selv om jeg ikke fikk gjort alt det jeg ville i dag, så fikk jeg gjort noe, og det er det som teller.

Det blir vell til at jeg er hos Camila litt til, så er det på veg hjemover og slappe av der.

3

er ikke noe greit med dager som er stressende. Håper du slipper og stresse noe mer i dag :) ønsker deg en riktig fin kveld som kommer :)

høres ikke kjekt ut! håper ting er bedre nå<3

Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar