hits

Lytte til meg selv, og ta et skritt om gangen

Var på DPS i dag. På grunn av alt stresset og at alt skal skje på en gang, så skal jeg trappe litt ned på conserta (adhd medisiner). Det vi fant ut var at siden jeg stresser som jeg gjør nå, så vil ikke kroppen roe seg ned og da er det best å gå på mindre dose for en periode, og trappe opp igjen når alt har roet seg litt ned.

Det kommer ett innlegg senere i dag. Der det handler om tvangstanker eller fantasien. Dps dama kom med mye logiske ord. Men siden jeg følte at jeg måtte ta apselutt alt som har skjedd fra april og fram til nå, og det på en time fant vi ut at mer samtaler kunne trenges. Slik at man kan ta en ting av gangen å jobbe med det

Jeg skal infomere dere litt om det hvis jeg føler for det. Kommer nok til å dele noe med dere om dette, men som mange sier, og som jeg er enig til. Man kan ikke gå å dele apselutt alt. Men jeg startet og blogge for å hjelpe folk ang mine livserfaringer og erfaringer som vil skje, og det står jeg på.

Snakkes senere i dag

5 kommentarer

Marcela Constanza

16.06.2015 kl.13:34

Du mener du går te pyselog bare det er DPS? går der selv der eg bor å snakke om ting å tang.. Håper ting ordne seg

cuskima

16.06.2015 kl.13:35

du er sterkere enn du tror :)

Danian. Gutteblogger

16.06.2015 kl.13:37

Jeg gikk dott egentlig bare for oppfølging ta conserta. men tror det blir litt mer enn bare det framover. må ta en ting om gangen :)

Danian. Gutteblogger

16.06.2015 kl.13:38

Jeg gikk dit egentlig bare på oppfølging ta conserta siden jeg begynte med et at, men blir nok litt mer framover nå
Fint bilde! :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv