Nå ser jeg lyset i enden av tunnelen

Nå ser jeg lyset av enden av tunnelen. Nesten alt ordnet. Var hos legen, og tok blod prøve. Første DPS time ang samtale terapi er på mandag. Kunne i dag, men følte det var for kort varsel, så bestemte mandag var best. Skulle egentlig hente en resept, men fant ut at mandag var best.

Var også på nav, og hadde samtale med veilederen min, og sa det at jobb nå må vi legge på hylla, for jeg er dessverre for syk og sliten for det nå, selv om jeg har så lyst til å jobbe, så må jeg bare si til meg selv at jeg ikke er frisk nok, men NÅ kan jeg se lyset av enden av tunnelen, og bare det er en herlig følelse.

Spist bra med mat i deg og er litt stolt. Tok frokost, og spiste baguette på CC. Orket ikke CC så mye, så det var det eneste jeg gjorde der, så var det på apoteket og se på kostholds drikker, og det var nok for meg i dag. Jeg kjente jeg at nå kan jeg ikke presse meg selv lenger. For balansen min ble bare værre og værre, men det går bedre nå.

Det eneste som ikke er helt i boks er leiligheten, men skjenner at det må jeg ta over helgen. Skjenner at nå sier kroppen min ifra at nå trenger den hvile, og jeg nå høre på den selv om det kan være vanskelig uvangt for meg det siden jeg ikke er vangt med å tenke på meg selv, men det må jeg nå.Men nå skal jeg hvile, så snakkes vi. Dette skal gå min vei.

4

Nå er du på vei vet du

Lene Jeanette

Takk, kjære Gud

Såå flott :)

Godt å høre :D

Skriv en ny kommentar