Mannen bak masken

Jeg har gått med en maske, og det for lenge. Det har gjort til at jeg ikke har fått meg en jobb, og at folk ikke skjønner hvem den virkelige jeg er, og hva jeg står for.

Det er ikke rart at jeg ikke vet hvem jeg er når i 10 klasse ble det gjort noe imot min vilje. Jeg kan si det rett ut  jeg ble voldtatt. Jeg ville ikke, og det sa jeg ifra om, men kankje ikke godt nok. De gjorde det allikevel. For meg trodde jeg dette var normalt. Dette var normalt å gjøre mot sine venner. Ikke at jeg gjorde det mot mine venner, at jeg tvang de til å gjøre ting de ikke ville, men Jeg trodde det, og jeg trodde jeg  fortjente det fordi for meg var dette normalt ovenfor meg.. Jeg trodde også at når han ene  spurte, at jeg kunne gjøre noe seksuelt sammen med han at det også var normalt, så jeg lot meg selv gjøre dette mot meg selv. Og tilfredsstille han, og gjøre det han ba meg om å gjøre, fordi han sa det var normalt, fordi andre sa til han at det var normalt, og jeg trodde på det 

Da jeg virkelig skjønte at noe var galt,, var når han planla sammen med en annen planla noe bak min rygg. Jeg så de smilte til hverandre, og avtalte noe de skulle gjøre med meg. Kroppen sa røm Kim Danial Røm før de gjør noe, men jeg hørte ikke på det kroppen sa til meg, De låste døra på datarommet  på skolen, og holdt meg fast mens den andre gjorde det den ville gjøre mot meg. At rett og slett ble tvingt til å bli sugd. Men jeg lot dem gjøre det helt til alle muskler i kroppen sa nok var nok, og magen vrengte seg, og adralinet tok over. Jeg rømte derfra med redsel i øynene mine, og jeg rømte på do får å roe ned nærvenene. 

Jeg bestemte meg for  å forsette vennskapet med de som gjorde dette med meg. For jeg skjøv det i underbevistheten min, for jeg tenkte det. De var de eneste vennene mine, så måtte holde meg fast på de slik at jeg ikke var alene om mobbingen om homoryktene som ringte hvert centimeter ta skolen og forflølgte meg hvor en jeg gikk. om jeg var ute eller om jeg var inne

Det var ikke før jeg ble gruppepresset til å drikke mer enn det jeg ville 5 år etter, at underbevisstheten min kom for en natt, og jeg gråt hele natten, og dagen etterpå fikk jeg masse med angst anfall. Det eneste utveien var en pose får å roe meg ned. Heldigvis hadde jeg en kjempe god venninne, en av mine bestevenner som så noen ganger når det anfallene begynte, og i noen tilfeller klarte å roe meg ned når et av anfallene kom, men noen ganger hjalp det ikke, og da var en pose den eneste utveien.

 jeg merker bare nå at det er veldig vanskelig skrive om det, men føler meg klar til å dele det med dere. og det føles godt at jeg kan dele dette med dere.


 

24

INGEN fortjener det du har opplevd.....håper du får hjelp til veien videre nå som du er klar til å ta tak i dette <3

Lene Jeanette

Å, kjære vennen min.

Du er en sånn person som hele livet alltid har brydd seg om andre, settet seg inn i andres situasjon og vært en støtte for andre, nå er det på tide at det er du som blir tatt vare på.

Det er helt forferdelig å se at du sliter, jeg føler det i hele meg.

Du er min aller beste venn, min sjelevenn.

Jeg er så ufattelig glad i deg.

Jeg skal være her for deg alltid.

Lene Jeanette: takk vennen for at du forstår meg. Takk for isdag at du var der når jeg trengte det

Huff, jeg blir så trist på dine vegne..:/

Wow, nei. Bare nei! Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal respondere på dette. Det er utrolig vondt å lese, samtidig så jeg får ikke til å legge fingeren på riktige ord, for jeg har aldri vært igjennom en slik grotesk ting som du har, og kan ikke forestille meg hvordan du har det, og har hatt det! For meg er dette noe bare villdyr og psykopater hadde vært i stand til å gjøre. Jeg skjønner ikke at folk er i stand til å ødelegge mennesker for livet på den måten. Jeg håper VIRKELIG du har noen nære og kjære du kan snakke fortrolig om dette med. Gjerne noen med utdanning for slike samtaler. Slikt skal man ikke gå å bære på alene, og jeg har vondt bare tanken på hvor lenge du har gått med dette på egenhånd. Jeg syns du er utrolig tøff som legger ut dette for verden. Du er tøff som har innsett fakta og har tatt et steg mot en bedre hverdag ved å innrømme for deg selv at det de gjorde, var virkelig virkelig feil! Håper også at du har kontaktet politi og anmeldt jævlene! Dette innlegget kan være en start på en mindre tung fremtid, selv om slike opplevelser gjerne sitter støpt resten av livet. Men alt kan bli bedre, steg for steg. Det viktigste er å snakke med de du stoler mest på, la de høre deg! Jeg håper at ting blir bra for deg, til tross dette arret. Sår gror, men arr er varig. Men igjen, du lever i 2015, arr kan man bli kvitt! ;) All lykke til videre, dette var tungt å lese. Stå på, du er knalltøff!

wow! Det at du tørr å skrive om det viser bare hvor utrolig sterk du egentlig er. Har slitt selv meg å ha på meg ulike masker for å overleve i verden, men nå har jeg gått i behandling i snart 4år og har kommet frem noen steg. Stå på masse! Hvem du er finner du ut ved å være snill mot deg selv. Det du har opplevd hadde jeg aldri unnet min aller verste fiende en gang. Du har sikkert hørt det tusen ganger, men det er det jeg prøver å fortelle meg selv hver dag : Dette skal gå bra!

Håper du finner styrken til å legge det vonde bak deg en dag og se fremover <3

Hissyfit: jeg føler ikke får å anmelde de som gjorde det. Ikke no og det er kanskje for sent også Å. Livet mitt er skal bli bedre. Jeg er sint på de, men jeg vil videre. Dette er bare en brøkdel av det jeg går igjennom. Sier ikke det for å få synnpanti, men sier nok det at jeg har en lang vei å gå som jeg bare vil bli fortest mulig ferdig med

Benkpressfrue: det er det som er planen.

Maria: ja det skal gå bra til slutt det skal jeg holde fast på. Og jeg vil bli frisk så fort som mulig. Det blir nok opp og nedturer

Off :/ Ingen fortjener og oppleve det du opplevde. Iallefall ikke du som virker så snill og så god mot alle du møter. Jeg har lest bloggen din lenge nå, og jeg har bare fått gode inntrykk av deg som person ut ifra det du skriver. Du er tøff, som tør og stå frem med alt du opplever gjennom dagene. Stor respekt av deg.

Vær sterk. Du er et nydelig menneske <3

Dette gjorde vondt å lese. Ingen fortjener det du gikk gjennom, og jeg håper det blir bedre for deg. Jeg husker deg fra parallellklassen i 8. klasse og hvordan ting var da, men jeg sluttet etter det året. Jeg trodde ting hadde blitt bedre for deg, og nå håper jeg virkelig at ting ordner seg mer for deg! Du fortjener så mye bedre og husk å ta vare på deg selv. Ditt liv handler om deg og du fortjener å ha det bra!

Hei! Så utrolig tøft og modig av deg å legge ut bilde, og dele av opplevelsene dine. Vil du si at du har en spiseforstyrrelse, på grunn av stress og påkjenninger, eller at det har/har holdt på å uvikle seg til det?

En pose med hva? :o

Anonymen en pose som man får i mat butikken for da får man ustet med magen

Kjære deg! INGEN fortjener noe sånt....

Du er modig, sterk og tørr å face sannheten!

Blir rørt jeg! Jeg har opplevd overgrep selv og det sitter i en resten av livet.

Lykke til videre Kim Danial :)

Du er utrolig sterk som deler dette med oss! Du virker som en kjempe modig og god mann!

Lykke til videre! <3

NOE SÅ GRUSOMT! Har vondt laangt inn i sjelen av å lese dette.

Jeg har så sykt lyst til å gi deg en klem og bare holde deg hele dagen.

Jeg har faktisk ikke hørt noe lignene før. At noen kan gjøre noe sånt med et annet menneske.

Jeg håper virkelig du får en nydelig fremtid, for det fortjener du.

Håper dette innlegget kan være til hjelp for noen der ute som lesere dette som kanskje sliter med noe lignene og som ikke vet hva de skal gjøre. RØM var det du ønsket at du gjorde, og det var det du heldigivs gjorde til slutt.

En stor klem til deg

Stor respekt til deg som velger å dele det her. Ingen fortjener å oppleve eller gå gjennom det som du har gjort. Bare stå på videre, hev hodet å masse lykke til videre :)

De som fjorde det skal jammen dra til helvete når de dør 👿😈😡😤😾👹👺

Oj da.. du e tøff !!!

Få driten ut, spør om hjelp og vit at det finnes mennesker her ute som bryr seg! Du er tøff, du er sterk og husk; DU ER VERDIFULL!! <3

Du e sterk og modig! : )

Skriv en ny kommentar