Gå bort mine synder

Jeg tar vekk mine synder når jeg dusjer, fordi vann er rent. det er ingen bakterier, og når du skal døpes, døper du deg i rent vann. derfor tror jeg startet med å ta vekk mine synder, eller det jeg føler er mine synder med å dusje, Noen dager klarer jeg det bare en dag om dagen, men har det skjedd for mye kan det hende jeg dusjer opp til 3, og sikkert flere ganger som jeg ikke har registret, og det på en dag. Det hjelper meg der og da, og rett etterpå får jeg hvilt meg, og samlet mine krefter.

Med dette tar jeg vekk mine synder med vann. Først ser dere at jeg er ikke meg selv, og når jeg er i dusjen slipper jeg ned mine synder ned i sluket, og når jeg kommer opp igjen føler jeg meg som meg selv igjen

Nå senest i dag når jeg skulle sjekke åssen katten min hadde det, og jeg skulle se åssen hun har det. er der KUNN for hennes del for å se åssen hun har det., ellers så er jeg helt ferdig med den gamle leiligheten, men jeg bestemte meg for å skylde ned drikka jeg hadde der. Jeg bare skjnte at det var rett, siden jeg hadde tenkt på det i noen dager.

Jeg pustet tungt i begynnelsen, men det ble så mye bedre etterpå, og det er en herlig følelse etter på . Hade bra Jegeremaiser for godt. jeg trenger deg ikke lenger.

da blogges vi mine venner

4

Hei, forstår jeg det riktig at du bor i den nye leiligheten, og katten din bor i den gamle leiligheten?

:o)

Nei. Jwg bor hos Mamma for er for syk til å ta vare på meg selv akkurat nå

Jeg skjønner. Det er nok lurt. :)

Jesus tok alle syndene dine på korset for over 2000 år siden. Du er allerede fri fra synd fordi Gud ser deg gjennom Jesus ;)

Skriv en ny kommentar