hits

Da er det slutt på canserta

Fy søren hvor glad jeg er for å slippe canserta. Jeg skjenner at hjernen fungerer bra nå, og at jeg faktisk kan slappe av, og slippe at alt føles ut som en grøt oppi hjernen min.

Jeg kan endelig tenkte klart. I hvertfall klart etter min mening. Jeg ser enklere feilene mine, og når noen ser at jeg har glemt noe og de spørr meg hva som mangler, så kan jeg se hva som mangler med en gang, og noen ganger klarer jeg også se det selv.

Før da så stammet jeg ganske mye mer en til vanlig, mistet mer ord og glemte masse. Glemte til og med de tingene jeg husker til vanlig. Grunnen til at det har blitt bedre, er fordi jeg har tatt tak i mine problemer, og skal gjøre noe med det.

Jeg er ihvertfall glad for at jeg har sluttet med consertaen, og første dagen uten conserta har vært super duper bra.

Vi blogges mine kjære venner.4 kommentarer

Lene Jeanette

27.06.2015 kl.15:13

Du ser bra ut :)

Mette Karlsen

27.06.2015 kl.15:49

Jeg har nå gått nesten tre år uten conserta, og livet smiler bare mer og mer. Jeg er uten medsiner og føler jeg endelig kan leve ett vanlig liv :D Lykke til!

27.06.2015 kl.16:51

du er kjempeflink!! stå på videre❤:D

Danian. Gutteblogger

28.06.2015 kl.07:52

Mette Karlsen: Så bra jeg vet ikke om det er for alltid, men det er i hvertfartfall slik som det har blott nå

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv